Άρης: Με αλλαγές η 11αδα του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Άρης: Με αλλαγές η 11αδα του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Άρης: Με αλλαγές η 11αδα του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Μάριος Σιαμπάνης επιστρέφει στο βασικό σχήμα και είναι μία από τις αλλαγές του Άκη Μάντζιου ενόψει του αγώνα (19:30) με τον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός τερματοφύλακας επιστρέφει στο βασικό σχήμα των «κίτρινων» και είναι η μία από τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο Άκης Μάντζιος. Ο 51χρονος τεχνικός έδωσε φανέλα βασικού στον Νικόλα Ιωάννου ο οποίος θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ στην αντίστοιχη δεξιά διατηρήθηκε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν όπως και οι Μπεναλουάν, Ροζ στο κέντρο της άμυνας. Νέο πρόσωπο στον χώρο της μεσαίας γραμμής είναι ο Τζέιμς Τζέγκο ο οποίος θα είναι δίπλα στον Χαβιέρ Ματίγια.

Αλλαγές υπάρχουν και στην επιθετική τετράδα καθώς ο Ματέο Γκαρσία επίσης επέστρεψε στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Κριστάν Λόπεθ. Τελευταία φορά που ο Ισπανός χρησιμοποιήθηκε στη βασική ενδεκάδα ήταν στον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Μπρούνο Γκάμα και Ντάνιελ Μαντσίνι επίσης είναι στο αρχικό σχήμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα