Χασάν: «Ο Ομάρ είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος για μένα» (vid)

Gazzetta team
Χασάν: «Ο Ομάρ είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος για μένα» (vid)

bet365

Ο Αχμέντ Χασάν μίλησε για την αφιέρωση του γκολ που σημείωσε στον Ομάρ Ελαμπντελαουί, προσθέτοντας πως στον Ολυμπιακό γίνεται ομαδική δουλειά για να έρθουν οι νίκες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χασάν στη NOVA μετά τη νίκη με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα με το δικό του γκολ στο τέλος:

Για τα γκολ στα τελευταία λεπτά: «Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα το απολαμβάνω πολύ. Δεν μπορώ να το περιγράψω πως είναι να σκοράρεις την τελευταία στιγμή. Θυμάμαι πριν δύο χρόνια ένα γκολ την τελευταία στιγμή κόντρα στον Πανιώνιο».

Για την πάσα στον Ελ Αραμπί: «Είναι ομαδική η προσπάθεια και ήδη έχω δηλώσει ότι πάνω απ' όλα είναι η ομάδα. Όταν ο συμπαίκτης σου είναι σε καλύτερη θέση πρέπει να του δώσεις τη μπάλα για να σκοράρει γιατί πάνω απ' όλα είναι η ομάδα».

Για την επιστροφή του: «Βήμα-βήμα πρέπει να γίνει η επιστροφή μου. Δεν είναι δυνατόν να επιστρέψω αμέσως γιατί μου έλειπε ρυθμός και το είχαμε συζητήσει με τον προπονητή. Αυτό το γκολ που δίνει αυτοπεποίθηση για να μπορέσω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Βήμα-βήμα γίνεται η επιστροφή μου στη δράση».

Για την αφιέρωση στον Ελαμπντελαουί: «Πραγματικά ο Ομάρ είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ καλός, αλλά είναι κλειστός και δεν του αρέσει να μιλάει για την προσωπική του ζωή. Είναι ένα ιδιαίτερος άνθρωπος για εμένα είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Του εύχομαι να τον δούμε ξανά στο γήπεδο, να είναι υγιής και φυσικά αυτό το γκολ είναι αφιερωμένο σε αυτόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα