Ο Μπαράλες είναι «μέσα» στα 14 από τα 17 γκολ του Αστέρα! (vids)

Gazzetta team
Ο Μπαράλες είναι «μέσα» στα 14 από τα 17 γκολ του Αστέρα! (vids)

bet365

Ο Αργεντινός φορ αποτελεί το σημείο αναφοράς στην επιθετική λειτουργία των Αρκάδων και συμμετέχει τόσο εκτελεστικά όσο και δημιουργικά

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Με τον Χερόνιμο Μπαράλες απόλυτο πρωταγωνιστή, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε χθες του Παναιτωλικού 2-0 και εδραιώθηκε στην εξάδα. Σε ένα ματς όπου αποτυπώθηκε εκ νέου ανάγλυφα πόσο κομβικός είναι ο Αργεντινός φορ για το παιχνίδι των Αρκάδων και είναι χαρακτηριστικό πως συμμετέχει ενεργά, με τον Α, Β ή Γ τρόπο, στα 14 από 17 τους τέρματα στη σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα μέχρι στιγμής έχει σημειώσει 9, μετρά ακόμη 2 ασίστ, ενώ 3 ξεκίνησαν από δική του κίνηση. Μάλιστα ναι μεν τα 4 από τα 9 προσωπικά του προέρχονται από το σημείο του πέναλτι, στις 3 από τις 4 φάσεις όμως που καταλογίστηκε η εσχάτη των ποινών ήταν ξανά «μέσα», καθώς οι 2 αφορούσαν μαρκάρισμα που του έγινε από τον προσωπικό του αντίπαλο και η άλλη σε χέρι παίκτη της άλλης ομάδας σε μεταβίβαση προς εκείνον.

Ας τα θυμηθούμε...
*Στο Αγρίνιο και το 1-1 με τον Παναιτωλικό ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Κώτσιρα.
*Στο 3-1 που κέρδισε ο Αστέρας στο Αλκαζάρ ήταν εκείνος που στο 42' άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Κώτσιρα, σε μία φάση «καρμπόν» με εκείνη του Αγρινίου.
*Στο 75' του ίδιου ματς διπλασίασε τα τέρματα των Αρκάδων, όταν υποδέχθηκε την πάσα πάρε-βάλε του Τιλίκα και πλάσαρε εύστοχα από κοντά.
*Στο 1-0 επί του ΟΦΗ καταλογίστηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα που του έγινε από τον Σελίμοβιτς και ο ίδιος ευστόχησε από την άσπρη βούλα.
*Στο 2-2 της Λαμίας καταλογίστηκε πέναλτι σε χέρι του Αντέτζο μετά από σέντρα του Ριέρα που έψαχνε να τον βρει μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο ίδιος για το 1-0 υπέρ του Αστέρα.
*Το 2ο τέρμα των Αρκάδων σε εκείνο το ματς σημείωσε ο Ριέρα στο 78'. Ο Μπαράλες είναι εκείνος που «έσπασε» την μπάλα στον Μπόρχα Φερνάντες για τη σέντρα του γκολ.
*Η ομάδα στα τέλη του Νοεμβρίου γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ με 2-1. Ο Μπαράλες ήταν εκείνος που στο 44' είχε προσωρινά ισοφαρίσει σε 1-1, όταν και σκόραρε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Αλβαρες.
*Στο 1-1 που παραχώρησαν οι Αρκάδες στον Βόλο, ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 24' από το σημείο του πέναλτι. Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε ανατροπή του ίδιου από τον Κολόμπο.
*Στο 2-0 επί του Ατρόμητου ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 29' με τον Κρέσπι. Ο Ισπανός είχε τότε πάρει το «ριμπάουντ» σε διώξιμο του Τομάσεβιτς πάνω στη γραμμή μετά από κεφαλιά, ποιου άλλου, του Μπαράλες.
*Στο ίδιο παιχνίδι ήταν εκείνος που στο 85' διαμόρφωσε το τελικό σκορ και «κλείδωσε» τη νίκη του Αστέρα.
*Στο 2-2 των «Ζωσιμάδων» ο Αστέρας ισοφάρισε τότε σε 1-1 στο 34' με τον Μουνάφο, μετά από ωραία κάθετη του Ριέρα. Ο Ισπανός είχε γίνει κάτοχος της μπάλας μετά από κεφαλιά-πάσα του Μπαράλες, σε εναέρια διεκδίκηση.
*Οι Αρκάδες επικράτησαν πρόσφατα στη Ριζούπολη με 1-0, χάρις σε γκολ του Αργεντινού. Οταν στο 20' εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπρούσιτς και πλάσαρε εύστοχα.
*Μέχρι που φτάσαμε στο χθες και το 2-0 επί του Παναιτωλικού. Ο Αργεντινός με κεφαλιά-πάσα βρήκε στο 7' τον Μουνάφο για το 1-0.
*Στο δεύτερο μισό ήταν εκείνος που με το κεφάλι (για νιοστή φορά) έστρωσε στον Λουίς Φερνάντεθ και εκείνος διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό σκορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα