Ολυμπιακός: Εκτός λόγω καρτών ο Μπα με Car.gr ΠΑΣ, έξω και ο Ραντζέλοβιτς

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Εκτός λόγω καρτών ο Μπα με Car.gr ΠΑΣ, έξω και ο Ραντζέλοβιτς

bet365

Αποστολή με 22 παίκτες ανακοίνωσε ο Μαρτίνς για το ματς με τον Car.gr ΠΑΣ, όπου θα κάνει αλλαγές. Εκτίει ποινή λόγω καρτών ο Μπα, με πρόβλημα ετοιμότητας ο Ραντζέλοβιτς. Επάνοδος για Μπρούμα και Χολέμπας.
Με προπόνηση που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη το απόγευμα του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής κόντρα στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 15:00, novasports1HD). Εκτός όπως αναμενόταν είναι ο Μπα (λόγω καρτών) και θα λείψει και ο Ραντζέλοβιτς που έβγαλε πρόβλημα ετοιμότητας / τραυματισμού. Θέση στην 11άδα θα πάρει ο Σισέ αντί του Μπα ενώ πιθανότητες για βασικοί έχουν και οι Μπουχαλάκης, Ντρέγκερ και ο Χασάν. Επίσης διαθέσιμοι είναι πλέον μετά τις ιώσεις τους οι Μπρούμα και Χολέμπας.
Ο Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Πέπε, Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Μπρούμα, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν & Ελ Αραμπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα