Άρης: Νοκ άουτ και από το ματς με τον Παναθηναϊκό ο Μπερτόγλιο

Gazzetta team
Άρης: Νοκ άουτ και από το ματς με τον Παναθηναϊκό ο Μπερτόγλιο

bet365

Ο Άρης θα στερηθεί ξανά τις αγωνιστικές υπηρεσίες του σημαντικού σκόρερ του, του Μπερτόγλιο, που τέθηκε εκτός από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Ο Φακούντο Μπερτόγλιο έχει φέτος 5 γκολ και 3 ασίστ σε 13 ματς. Όπως ανακοινώθηκε από τον Άρη θα είναι εκτός από το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό. Είναι το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι που θα λείψει, μετά το 0-0 με Car.gr ΠΑΣ και το 0-1 με ΑΕΚ. Δύο ματς που δεν σκόραρε ο Άρης δηλαδή...
Η ενημέρωση του Άρη:

Η αποστολή του ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι (17/01) με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Boucher, Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Sakic, Benalouane, Rose, Mancini, Matilla, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Kace, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης και Χατζηπιρπιρίδης.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Facundo Bertoglio, που βρίσκεται σε πρόγραμμα επανένταξης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα