Παναθηναϊκός: Οι μικροί, οι απαιτήσεις του Μπόλονι και ο Ζαγαρίτης

Παναθηναϊκός: Οι μικροί, οι απαιτήσεις του Μπόλονι και ο Ζαγαρίτης

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Οι μικροί, οι απαιτήσεις του Μπόλονι και ο Ζαγαρίτης

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι εξέφρασε τη θλίψη του για την τροπή των πραγμάτων με τον Ζαγαρίτη, έχει εντοπίσει όσα θέλει να δουλέψει στους Εμμανουηλίδη και Μπουζούκη και γενικότερα διόλου τυχαία είναι η κατάσταση με τους νεαρούς στο ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός, ο Μπόλονι και ο Ντρεοσί αποφάσισαν να επενδύσουν στους Γιάννη Μπουζούκη και Δημήτρη Εμμανουηλίδη, για τους οποίους έφτασαν προτάσεις στους «πράσινους», αλλά απορρίφθηκαν καθώς οι παίκτες είναι τέτοιοι που ο προπονητής θέλει να δουλέψει μαζί τους. Βλέπει ότι έχουν μέλλον και μπορούν να στηρίξουν το πλάνο του «τριφυλλιού».

Το ίδιο ήθελε ο τεχνικός της ομάδας να συμβεί και με τον Βασίλη Ζαγαρίτη, ωστόσο, ο νεαρός μπακ επέλεξε να μη συνεχίσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να εκμεταλλευτεί την περίσταση που του προσφέρει την τεράστια ευκαιρία βάσει της εικόνας του φέτος, να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr κάνουν λόγο για υπόθεση που έχει βρεθεί πλέον στην τελική της ευθεία αναφορικά με τον «Ζάγα» και την Πάρμα, με την θλίψη του Μπόλονι να έχει αιτία...

Επενδύει στους νέους όταν δει αυτά που θέλει

Αλεξανδρόπουλος, Αθανασακόπουλος, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής, Σερπέζης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Καραγιάννης, Ιωαννίδης, Τζαβίδας...

Όλοι οι παραπάνω έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στον φετινό Παναθηναϊκό. Ο Λάζλο Μπόλονι καθημερινά στο Κορωπί τους αξιολογεί και δεν είναι καθόλου τυχαίο που τους δίνει τις ευκαιρίες τους, ακόμα κι αν για κάποιους αυτές οι συμμετοχές προέκυψαν το τελευταίο διάστημα λόγω των απουσιών που είχε ν' αντιμετωπίσει το «τριφύλλι» και ο Ρουμάνος προπονητής στον αγωνιστικό του σχεδιασμό.

Στις 19 Οκτωβρίου, το gazzetta.gr έχοντας πληροφορηθεί για τον Μπόλονι και όσα θέλει να κάνει στις ομάδες που δουλεύει, ανέφερε: «Η νέα γενιά είναι ... η αδυναμία του. Ασχολείται πολύ με ό,τι υπάρχει και σε πιο νεαρή ηλικία στο ήδη υπάρχον ρόστερ, αλλά και με τη δεύτερη ομάδα στο κλαμπ που βρίσκεται. Έχει τρέλα με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και στον Παναθηναϊκό, αν μη τι άλλο, θα βρει αρκετούς που αξίζουν να πάρουν ευκαιρίες και ήδη έχουν βρεθεί στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια.

Θα τους δουλέψει, θα δείξει μεγάλη διάθεση να τους βοηθήσει, αλλά θα... απαιτήσει την ανταπόδωση από εκείνους μέσα στο γήπεδο. Αν το καταφέρουν, τότε οι νεαροί θα μπορούν να έχουν μερίδιο και φυσικά πολύτιμες εμπειρίες με την πράσινη φανέλα και τη φετινή σεζόν που έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα για το «τριφύλλι». Ανάλογα και με τις συστάσεις που θα πάρει αλλά και απ' όσα θα δει ο ίδιος, θέλει το «νέο αίμα» να έχει κανονικό ρόλο στα πλάνα του».

Όλα αυτά αποτυπώνονται στον Παναθηναϊκό του 2021 και αποτυπώθηκαν και στις δηλώσεις του στην NOVA ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τη δουλειά του ελληνικού ποδοσφαίρου στα τμήματα υποδομής. «Οι τρεις στους δέκα από τους νεαρούς θα καταφέρουν να βρεθούν σε επαγγελματικό επίπεδο» είπε έχοντας παραδείγματα από τον τρόπο λειτουργίας και το επίπεδο των υποδομών στην Γαλλία.

Ήθελε να δουλέψει με τον Ζαγαρίτη

Στην είδηση που έδωσε ο Λάζλο Μπόλονι για την φυγή του Βασίλη Ζαγαρίτη από τον Παναθηναϊκό για χάρη της Πάρμα, ο κόουτς των «πράσινων» έδειξε πικραμένος. Και από τον τρόπο που φαίνεται να χειρίστηκε το θέμα ο νεαρός φουλ μπακ, αφού τόνισε πως «δεν έδωσε ευκαιρία στον σύλλογο», όσο περισσότερο και για τις δικές του σκέψεις και τα σχέδια που έκανε για τον παίκτη και το μέλλον του.

«Με θλίβει που έφυγε ο Ζαγαρίτης. Έψαχνα τρόπο να τον προωθήσω ακόμα περισσότερο στο παιχνίδι της ομάδας, όμως, επέλεξε έναν άλλον δρόμο. Σέβομαι την απόφασή του, δίχως να είμαι σύμφωνος εγώ. Κατανοώ ότι θέλει να υπερασπιστεί το άμεσο συμφέρον του, αλλά πιστεύω ότι εμείς πρέπει να κάνουμε το ίδιο για το συμφέρον του συλλόγου» είπε ο Μπόλονι, δείχνοντας πως είχε ξεχωρίσει τον «Ζάγα», τον οποίο και έφερε στην επιφάνεια μετά την απομάκρυνση του Πογιάτος από τον πάγκο, παρ' όλα αυτά, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα τα ήθελε...

Και ο Παναθηναϊκός κερδισμένος και οι μικροί

Οι περιπτώσεις των Εμμανουηλίδη και Μπουζούκη είναι τέτοιες που στο πράσινο «στρατόπεδο» αποφάσισαν ν' απορρίψουν κάθε πρόταση που έφτασε στην ομάδα. Οι δυο ποδοσφαιριστές είχαν προσελκύσει ενδιαφέρον, όμως, ο Ντρεοσί τους ξεκαθάρισε ότι υπολογίζονται.

Το μήνυμα το πήραν και τώρα πλέον είναι στο χέρι τους να δείξουν πως ορθά έκρινε η ομάδα να τους κρατήσει στις τάξεις της. Γιατί είναι μια κατάσταση από την οποία μπορεί να βγει τρομερά κερδισμένο και το κλαμπ και οι νεαροί παίκτες εφόσον γίνουν όλα αυτά που πρέπει... στο χορτάρι.

Εκεί, δηλαδή, που στο ματς απέναντι στην ΑΕΛ, οι «Μπούζου» και Εμμανουλίδης έκαναν αυτό που έπρεπε, τη στιγμή που έπρεπε, έχοντας εκμεταλλευτεί κενούς χώρους και κόπωση αντιπάλου και τελείωσαν το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό.

Και μπορεί όντως να μην έχουν πάρει όσα παιχνίδια θα ήθελαν ή μπορεί και να θεωρούν ότι άξιζαν από τον Μπόλονι, όμως, εκείνος έχει τρομερές απαιτήσεις και αντικρίζοντας και τις αδυναμίες τους, εφόσον αποφάσισε να τους δουλέψει περισσότερο, θα το κάνει μέχρι εκεί που πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα