Παναθηναϊκός: Φόρτσαρε και ο Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός: Φόρτσαρε και ο Βιγιαφάνιες

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Φόρτσαρε και ο Βιγιαφάνιες

bet365

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες, όπως και οι Μαουρίσιο και Φακούντο Σάντσες, μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης στον Παναθηναϊκό, παραμονές της αναμέτρησης με τον Άρη. Στο γυμναστήριο ο Κουρμπέλης.

Ο Λάζλο Μπόλονι τόνισε πως αυτοί που θα παίξουν απέναντι στους «κίτρινους» θα είναι ικανοί να δώσουν τις απαντήσεις που πρέπει στα ερωτήματα που θα παρουσιάσει η αναμέτρηση στην εξέλιξή της και θέλει να είναι άπαντες ετοιμοπόλεμοι για τις δυσκολίες του παιχνιδιού.

Αυτό σημαίνει ότι το γεγονός πως οι Μαουρίσιο, Σάντσες και Βιγιαφάνες προπονούνται κανονικά, δεν έχουν εγγυημένη θέση στα αρχικά πλάνα του Ρουμάνου προπονητή για το ματς στη Θεσσαλονίκη.

Στην προπόνηση της Παρασκευής, πάντως, ο «Βίγια» μπήκε κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους, ενώ, ο Κουρμπέλης έκανε γυμναστήριο και θεραπεία μαζί με τον Σαβιέρ. Μόνος του προπονήθηκε ο Ούφε Μπεκ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα