Αρης - ΑΕΚ: Ο διαιτητής Μπέμπεκ παραδέχθηκε ότι στέρησε από την Ενωση την πέμπτη αλλαγή! (vid)

Gazzetta team
Αρης - ΑΕΚ: Ο διαιτητής Μπέμπεκ παραδέχθηκε ότι στέρησε από την Ενωση την πέμπτη αλλαγή! (vid)
Σπανίως οι διαιτητές παραδέχονται τα λάθη τους κατά τη διάρκεια ενός ματς, αλλά ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκε αποτέλεσε εξαίρεση στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ήταν ο πρωταγωνιστής ενός ασυνήθιστου περιστατικού, εις βάρος της ΑΕΚ...

Απίστευτο και όμως... αληθινό το περιστατικό που έλαβε χώρα στο 75' του αγώνα Αρης - ΑΕΚ 0-1 και για το οποίο ο Κροάτης ρέφερι Ιβάν Μπέμπεκ ανέλαβε την ευθύνη έναντι των ανθρώπων της Ενωσης, αλλά και του τέταρτου διαιτητή, Θανάση Τζήλου.

Στο 75', λοιπόν, οι Σάκχοφ και Ολιβέιρα ήταν έτοιμοι να αντικαταστήσουν τους Λιβάι Γκαρσία και Ανσαριφάρντ αντίστοιχα. Ο Μπέμπεκ δεν αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για ταυτόχρονη διπλή αλλαγή και επέτρεψε την είσοδο μόνο του Σάκχοφ!

Τα στελέχη της ΑΕΚ διαμαρτυρύθηκαν μετά την επανέναρξη του ματς διότι η Ενωση δεν είχε δικαίωμα πια για πέμπτη αλλαγή, καθώς είχε ήδη ολοκληρώσει τις κινήσεις της σε τρεις διακοπές αγώνα, όπως επιτάσσει ο κανονισμός.

Ο Μπέμπεκ παραδέχθηκε το σφάλμα του, το ματς διεκόπη για περίπου πέντε λεπτά, αλλά δεν μπορούσε να... παρανομήσει εν συνεχεία και να επιτρέψει την πέμπτη αλλαγή. Ο Ολιβέιρα έμεινε απογοητευμένος στον πάγκο και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ μάλλον δεν θα... χάρηκε βλέποντας τον Κροάτη να τα κάνει μαντάρα (και στη συνεννόηση με τον Τζήλο).

SUPERLEAGUE NEWS FEED