Άρης: Επέλεξε 4-2-3-1 με Μαντσίνι στην 11αδα

Gazzetta team
Άρης: Επέλεξε 4-2-3-1 με Μαντσίνι στην 11αδα

bet365

Ο Άκης Μάντζιος απέφυγε τις αλλαγές στο βασικό σχήμα ενόψει του αγώνα (19:30) με την ΑΕΚ ενώ επέλεξε τον Ντάνιελ Μαντσίνι αντί του Ματέο Γκαρσία.

Ο προπονητής του Άρη επέλεξε κατά τα 9/11 τους παίκτες που χρησιμοποίησε στην πρόσφατη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ. Η επιστροφή του Χαβιέρ Ματίγια στον άξονα της μεσαίας γραμμής, δίπλα στον Λούκας Σάσα, ήταν αναμενόμενη όπως κι αυτή του Ντάνιελ Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της άμυνας. Αυτό σημαίνει ότι ο Εμάνουελ Σάκιτς θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο ενώ διατηρήθηκαν στο κέντρο της άμυνας οι Ροζ-Μπεναλουάν, όπως και ο Ζακαρί Μπουσέ κάτω από την εστία.

Ο Άκης Μάντζιος δεν προχώρησε σε αλλαγή στην επιθετική τετράδα καθώς έδωσε και πάλι φανέλα βασικού στον Ντάνιελ Μαντσίνι. Την τριάδα πίσω από τον Δημήτρη Μάνο που είναι στην κορυφή, πλαισιώνουν οι Μπρούνο Γκάμα, Σάντε Σίλβα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα