Άρης: Χωρίς Μπερτόγλιο κόντρα στην ΑΕΚ

Gazzetta team
Άρης: Χωρίς Μπερτόγλιο κόντρα στην ΑΕΚ

bet365

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα (14/1, 19:30) με την ΑΕΚ καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμό στον δικέφαλο.

Η απουσία του Αργεντίνου από την αποστολή κρίνεται αναμενόμενη καθώς δεν ήταν σε θέση να ακολουθήσει το ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης. Συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπείες και παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του ακόμη και για τον εντός έδρας αγώνα (17/1) απέναντι στον Παναθηναϊκό στο «Κλ. Βικελίδης». Εκτός αποστολής έμεινε και ο Χουλιάν Κουέστα λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Πλέον ο Άκης Μάντζιος καλείται να επιλέξει μεταξύ των Ματέο Γκαρσία και Ντάνιελ Μαντσίνι για την τετράδα στην επίθεση καθώς είναι δεδομένη η παρουσία των Σάντε Σίλβα, Μπρούνο Γκάμα και Δημήτρη Μάνου.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Sakic, Benalouane, Rose, Mancini, Matilla, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Kace, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα