Στην Πολωνία γράφουν ξανά για ΑΕΚ και Τούντορ

Στην Πολωνία γράφουν ξανά για ΑΕΚ και Τούντορ

Gazzetta team
Στην Πολωνία γράφουν ξανά για ΑΕΚ και Τούντορ

bet365

Δημοσίευμα από την Πολωνία συνδέει την ΑΕΚ με τον Κροάτη φουλ μπακ Φραν Τούντορ, ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα της Ρακόφ Τσεστοχόβα.

Ο Κροάτης μπακ της Ρακόφ είχε γραφτεί και παλαιότερα από τους Πολωνούς ότι βρίσκεται στο προσκήνιο για την Ενωση, η οποία αυτή τη χρονική περίοδο εξετάζει διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο 25χρονος φουλ μπακ Φραν Τούντορ (ανιψιός του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ και νυν βοηθός του Πίρλο στη Γιουβέντους) διανύει μία εξαιρετική σεζόν φέτος, καταγράφοντας 14 συμμετοχές και 4 ασίστ στο πολωνικό πρωτάθλημα, βοηθώντας την ομάδα του να βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Με την Ρακόφ δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα ο νεαρός άσος ψάχνεται να αποχωρήσει για να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

O Τούντορ το καλοκαίρι του 2014 είχε περάσει για ένα εξάμηνο από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, έπειτα μετακόμισε στην Χάιντουκ Σπλιτ, όπου έγινε βασικός και έφτασε μέχρι την Εθνική αντρών έχοντας περάσει και από τις μικρές Εθνικές της Κροατίας. Τον Ιανουάριο του 2020 μετακόμισε στην πολωνική Ράκοβ Τσεστόχοβα. Εκεί όπου έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του καθώς πρόκειται για έναν επιθετικογενή μπακ με ταχύτητα και ποιότητα.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα