Παναθηναϊκός: Η επιστροφή του Μαουρίσιο!

Παναθηναϊκός: Η επιστροφή του Μαουρίσιο!

Νίκος Μαρούδας
Παναθηναϊκός: Η επιστροφή του Μαουρίσιο!

bet365

Μετά από τρεις εβδομάδας, ο Μαουρίσιο επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του.

Μια ευχάριστη εξέλιξη είχε στην προπόνηση της Τρίτης ο Λάζλο Μπόλονι. Συγκεκριμένα, ο Μαουρίσιο μετά από τρεις εβδομάδες απουσίας, επέστρεψε κι ακολούθησε μέρος του προγράμματος μαζί με τους συμπαίκτες του, ενώ είχε κάνει κι ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος είχε προσβληθεί από κορονοϊό όταν ταξίδεψε στην πατρίδα του για την εορτασική περίοδο, ακολούθησε όλο τον απαραίτητο κύκλο εξετάσεων βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου οι οποίες ήταν καθαρές.

Στην προπόνηση, επανήλθε και ο Φάνης Μαυρομμάτης, ο οποίος ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα. Αντίθετα, αποφόρτιση ακολούθησαν οι Διούδης, Αλεξανδρόπουλος, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Μολό. Ασκήσεις στο γυμναστήριο έκαναν οι Σαβιέρ, Μπεκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα