ΠΑΟΚ: Μέσα ο Γιαννούλης, έξω ο Αουγκούστο (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Μέσα ο Γιαννούλης, έξω ο Αουγκούστο (pics)

bet365

Ο Ελληνας διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ παρά τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο και τέθηκε στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία, ενώ αντίθετα νοκ άουτ τέθηκε ο Ντάγκλας Αουγκούστο.

Ένα πρόβλημα (Γιαννούλης) λύθηκε για τον ΠΑΟΚ, ένα άλλο (Αουγκούστο) προστέθηκε ενόψει του εξ αναβολής ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο πρώτος αν και δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο μπήκε στην αποστολή των «ασπρόμαυρων», ενώ ο δεύτερος έμεινε εκτός λόγω ίωσης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Τσόλακ και Εσίτι, ενώ έκπληξη προκαλεί η απόφαση του Γκαρσία να αφήσει εκτός και τον Μιχαηλίδη, συμπεριλαμβάνοντας αυτή τη φορά τον Βαρέλα στην 21αδα του «Δικεφάλου».

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει στην ενημέρωση της:

«Είναι η ώρα του ντέρμπι. Είναι η ώρα που τα λόγια, ως περιτύλιγμα, έχουν μικρή σημασία. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σ’ ένα καθοριστικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αγώνα.

Ο Δικέφαλος προπονήθηκε στη Νέα Μεσημβρία και πλέον συγκεντρώνεται στα 90’ της αναμέτρησης της Τούμπας. Στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου θα είναι κι ο Δημήτρης Γιαννούλης . Η μαγνητική έδειξε επιβάρυνση στον δικέφαλο, ωστόσο ο παίκτης συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση και τέθηκε στη διάθεση του προπονητικού τιμ

Αντιθέτως, η απώλεια της τελευταίας στιγμής είναι ο Ντάγκλας Αουγκούστο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, αισθανόταν αδυναμία και φυσική καταπόνηση και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Η προπόνηση της Τρίτης (12.01) περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις. Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης και μυϊκής ενδυνάμωσης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ για το επικείμενο παιχνίδι. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του το τεχνικό επιτελείο είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Περέιρα, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Νινούα Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα