Ροδόλφο Μπακέ, ο άνθρωπος που «τρέχει» το deal του Βόλου

Ροδόλφο Μπακέ, ο άνθρωπος που «τρέχει» το deal του Βόλου

Gazzetta team
Ροδόλφο Μπακέ, ο άνθρωπος που «τρέχει» το deal του Βόλου

bet365

Ο Αργεντινός δικηγόρος είναι εκείνος που έχει αναλάβει την ολοκλήρωση των επαφών για την αλλαγή ιδιοκτησίας της ομάδας. Δραστηριοποιείται και ως μάνταζερ παικτών
Σε λάτιν ρυθμούς κινείται ο Βόλος, καθώς «τρέχει» το project της μεταβίβασης της ομάδας σε ξένους επενδυτές, η βάση των οποίων βρίσκεται στην Αργεντινή και την Ισπανία. Γι' αυτό άλλωστε και σε πρώτο πλάνο έχει περάσει για εκείνους η περίπτωση του Νίκολας Μπουρντίσο, ώστε να αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο ή γενικότερα κάποιο πόστο.
Ο άνθρωπος που τους τελευταίους μήνες «τρέχει» το όλο story είναι ο Ροδόλφο Μπακέ. Πρόκειται για τον νομικό εκπρόσωπο του fund που θέλει να μπει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι πιθανό να αποτελεί και εκείνος μέρος του. Αλλωστε είναι λάτρης του ποδοσφαίρου και στην πατρίδα του, την Αργεντινή, ασχολείται ενεργά με τo ποδόσφαιρο και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.
Ας τον γνωρίσουμε.
Ο Μπακέ είναι ένας έμπειρος νομικός, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του ως δικηγόρος τον Μάρτιο του 1993. Εχει δηλαδή μία παρουσία 28 ετών, ενώ δραστηριοποιείται και ως ατζέντης ποδοσφαιριστών μέσω της εταιρίας RAB Sports.
Πρόσφατα εκπροσώπησε τη νοσοκόμα του Ντιέγο Μαραντόνα για όσα συνέβησαν λίγες ώρες πριν τον θάνατό του, ενώ έχει αποτελέσει και νομικό εκπρόσωπο του Ντιέγο Τζούνιορ, ενός εκ των αναγνωρισμένων παιδιών του Αργεντινού θρύλου.
Νομικά έχει εκπροσωπήσει και ποδοσφαιριστές, όπως τον Αργεντινό Ναουέλ Σάρατε το 2018 μετά τη σύλληψή του για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους. Ο Μπακέ είναι δηλωμένος οπαδός της Μπόκα Τζούνιορς και φυσικά μεγάλος υποστηρικτής της Εθνικής Αργεντινής. Μάλιστα δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να δώσει το «παρών» σε όλα τα τελευταία Μουντιάλ για να παρακολουθήσει την «Αλμπισελέστε» από κοντά.
Όσον αφορά την εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών, το μεγαλύτερο όνομα που έχει στην ατζέντα του είναι το νέο αστέρι του ποδοσφαίρου της Βενεζουέλας. Ο λόγος για τον Γιαν Ουρτάδο, ο οποίος το 2019 υπέγραψε στην Μπόκα Τζούνιορς, ενώ τη δεδομένη στιγμή αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη βραζιλιάνικη Red Bull Μπραγκαντίνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα