Ο Μπουρντίσο απέρριψε την Ιντεπεντιέντε, αισιοδοξία στο Βόλο

Ο Μπουρντίσο απέρριψε την Ιντεπεντιέντε, αισιοδοξία στο Βόλο

Gazzetta team
Ο Μπουρντίσο απέρριψε την Ιντεπεντιέντε, αισιοδοξία στο Βόλο

bet365

Ο 39χρονος απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ομάδας να αναλάβει τη θέση του τεχνικού της διευθυντή και στον Βόλο... καραδοκούν
Αλλαγή δεδομένων υπάρχουν τις τελευταίες ώρες γύρω από το μέλλον του Νίκολας Μπουρντίσο και πλέον έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι πιθανότητες να αναλάβει θέση/πόστο στο Βόλο.
Ο 39χρονος βρίσκεται από καιρό σε επαφές μαζί του, αλλά προς στιγμήν βρέθηκε πολύ κοντά ώστε να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στην Ιντεπεντιέντε. Οι συζητήσεις τους έδειχναν να είναι προχωρημένες, αλλά εκείνος απάντησε αρνητικά (στη χώρα του αναφέρουν πως οι λόγοι ήταν αρκετοί, μεταξύ άλλων το μικρό διαθέσιμο μπάτζετ, αλλά κυρίως το γεγονός πως σύντομα θα έχει εκλογές και μπορεί να αλλάξει η διοίκησή της).
Αυτόματα στην «εξίσωση» της κουβέντας μπαίνει πάλι ο Βόλος, μέσω βέβαια του fund που πλέον δείχνει κοντά ώστε να πάρει την ομάδα. Ακόμη δεν υπάρχει deal, αλλά από τη στιγμή που ο Μπουρντίσο δεν θα εμπλακεί στους «ερυθρόλευκους» της χώρας του ή κάπου αλλού, μπορεί να αναλάβει συμβουλευτικό ή και πιο ενεργό ρόλο στο project που θέλουν να «τρέξουν» οι νέοι επενδυτές. Αυτό δείχνει, πάνω/κάτω, το σχέδιο.
Κατά μία πηγή μάλιστα θα βρεθεί ή και είναι ήδη στη χώρα μας, όμως το μόνο «κλειδωμένο» είναι πως η απόφασή του να μην πάει στην Ιντεπεντιέντε κρατά το Βόλο στο «κόλπο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα