Ανσαριφάρντ: «Νίκες και με... μισό γκολ»

Gazzetta team
Ανσαριφάρντ: «Νίκες και με... μισό γκολ»

bet365

Ο Ιρανός φορ της ΑΕΚ που έκρινε τη νίκη επί της Λαμίας τόνισε ότι τη δεδομένη στιγμή αυτό που μετράει είναι η Ένωση να φεύγει με τους τρεις βαθμούς που φτιάχνουν την ψυχολογία της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στη NOVA:

Για την επιστροφή του στην 11άδα και το γκολ;

«Ολοι είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη. Θέλαμε να κερδίσουμε. Χαίρομαι που σκόραρα και που έπαιξα. Είναι αλήθεια πως είχα πει ότι θα προσπαθήσω να σκοράρω. Μπορεί να χάσεις τα πιο… χαζά γκολ και να βάλεις άλλες φορές φανταστικά γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και η ομορφιά του. Όταν βρίσκομαι μέσα στην περιοχή και είμαι πλάτη, προσπαθώ να γυρίσω και να το τελειώσω. Μπορεί να το κρίνουν το γκολ κι άλλοι επιθετικοί, αλλά προσωπικά πιστεύω δεν ήταν εύκολο».

Για τη βελτίωση της ΑΕΚ στο αμυντικό κομμάτι και το «μηδέν» σε δυο σερί ματς;

«Νομίζω ότι είμαστε όλοι χαρούμε που πετύχαμε γκολ και κερδίσαμε. Στα προηγούμενα ματς δεχόμασταν πολλά γκολ. Τώρα και… μισό γκολ να πετύχουμε, εφόσον κερδίζουμε είμαστε χαρούμενοι».

Για το ματς με τον Άρη;

«Το πλέον σημαντικό είναι το επόμενο ματς. Θα πάμε να κερδίσουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Θα μπούμε μέσα να το παλέψουμε, να έχουμε και λίγο τύχη και θα τα καταφέρουμε».

Αν θα σκοράρει πάλι;

«Πρέπει να δούμε αν θα παίξω. Είναι νωρίς. Δεν μπορώ να πω κάτι».

Για τον κορονοϊό και τη σκέψη του για όλη την πανδημία και πόσο επηρεάζονται οι παίκτες;

«Δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά όλος ο κόσμος έχει επηρεαστεί απ’ την κατάσταση. Ο κόσμος πρέπει να προσέξει όπως λένε οι ειδικοί. Όταν κολλήσει ένας ποδοσφαιριστής, η απόδοσή του δεν θα είναι η κατάλληλη όταν επιστρέψει. Μπορεί και να… κολλήσει άλλους συμπαίκτες του. Αυτό μας αγχώνει. Πρέπει να ακολουθούμε το πρωτόκολλο για να προστατευτούμε όλοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα