Λούκας Σάσα: «Είναι ντροπή…»

Λούκας Σάσα: «Είναι ντροπή…»

Gazzetta team
Λούκας Σάσα: «Είναι ντροπή…»
Ο Λούκας Σάσα καυτηρίασε το γεγονός ότι διεξήχθη κανονικά ο αγώνας στους «Ζωσιμάδες», ενώ εκτίμησε ότι δεν δόθηκε πέναλτι στον Άρη σε χέρι του Εραμούσπε.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Άρη χαρακτήρισε «ντροπή» το γεγονός ότι έγινε το παιχνίδι σε τόσο κακό αγωνιστικό χώρο. «Είναι δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι που παίζουμε σε τέτοιο γήπεδο. Ο καιρός είναι εναντίον μας, είναι ντροπή να παίζουμε έτσι και να επιτρέπεται να γίνονται αγώνες σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους. Δεν ήταν ποδόσφαιρο αυτό, εμείς πληρώνουμε το τίμημα και χάνουμε βαθμούς», είπε και αναφέρθηκε τόσο στο ακυρωθέν γκολ όσο και στη φάση με το γυριστό σουτ του Λόπεθ εκτιμώντας ότι η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Εραμούσπε. «Στο ποδόσφαιρο έχουμε το VAR, πρέπει να το εμπιστευτούμε. Όταν το βλέπουν τι μπορούμε να πούμε; Πρέπει να πιστεύουμε αυτούς που το ελέγχουν. Κατά την άποψή μου ήταν χέρι και πέναλτι, αλλά τι να κάνουμε εμείς;».

Σε ερώτηση για τα δύο ντέρμπι που ακολουθούν είπε ότι… «εμείς θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να παίξουμε σ’ ένα κανονικό γήπεδο. Να είμαστε σκληροί, να έχουμε συνοχή και ομοιογένεια για να πάρουμε τις νίκες».

SUPERLEAGUE NEWS FEED