Παναθηναϊκός: Ποιοι επιστρέφουν με Άρη, ποιοι στο τέλος του μήνα

Παναθηναϊκός: Ποιοι επιστρέφουν με Άρη, ποιοι στο τέλος του μήνα

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ποιοι επιστρέφουν με Άρη, ποιοι στο τέλος του μήνα

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται να έχει στην διάθεσή του και πάλι τους Μαουρίσιο, Μακέντα, Ζαγαρίτη ενόψει «Βικελίδης». Τι συμβαίνει με Σάντσες, Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες.

Μετά από αρκετό καιρό, ο Λάζλο Μπόλονι θα έχει επιστροφές ποδοσφαιριστών για ένα παιχνίδι! Ο Παναθηναϊκός παίζει την Κυριακή με τον Άρη στο «Βικελίδης» και ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να έχει και πάλι στην διάθεσή του, τους: Μαουρίσιο, Φεντερίκο Μακέντα και Βασίλη Ζαγαρίτη. Ο Βραζιλιάνος μέσος ξεπέρασε τον Covid19, επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι καλά. Ο Ιταλός φορ και ο Έλληνας μπακ εξέτισαν την τιμωρία τους κόντρα στην ΑΕΛ.

Στον αντίποδα, Σάντσες, Κουρμπέλης και Βιγιαφάνιες δεν προλαβαίνουν το παιχνίδι με τους «κίτρινους». Στόχος τους να είναι έτοιμοι είτε στον αγώνα με τον ΟΦΗ στις 23 Ιανουαρίου είτε με τον Βόλο τέσσερις ημέρες αργότερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα