Καρλίτος: «Εγώ ξέρω ποιος είμαι, αυτή τη στιγμή μετράει η νίκη»

Καρλίτος: «Εγώ ξέρω ποιος είμαι, αυτή τη στιγμή μετράει η νίκη»

Κώστας Ζάλιαρης
Καρλίτος: «Εγώ ξέρω ποιος είμαι, αυτή τη στιγμή μετράει η νίκη»

bet365

Ο Καρλίτος μίλησε στο gazzetta.gr για τη νίκη (2-0) επί της ΑΕΛ, το αποτέλεσμα που αυτή τη στιγμή αποκτά μεγαλύτερη σημασία από την εικόνα της ομάδας και τη δική του ψυχοσύνθεση έχοντας επιστρέψει στα γκολ έπειτα από 2,5 μήνες.

Ο Ισπανός επιθετικός ουσιαστικά πέτυχε το καθοριστικό γκολ κόντρα στους «βυσσινί» αφού το 2-0 από τον Εμμανουηλίδη ήρθε στην τελευταία φάση της αναμέτρησης. Από τη στιγμή που η ομάδα του Μπόλονι είχε το προβάδισμα στο πρώτο πιο ισορροπημένο ημίχρονο, χρειάστηκε να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση που διαμορφώθηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου στο μεγαλύτερο κομμάτι του δευτέρου μέρους.

Οι «βυσσινί» άσκησαν ασφυκτική πίεση, όμως, το «τριφύλλι» άντεξε και το καλό είναι πως οι σοβαροί κίνδυνοι προς την εστία του Σωκράτη Διούδη ήταν ελάχιστοι.

Ο Καρλίτος που είχε σκοράρει στο 36ο λεπτό από τη σέντρα του Μολό, στην οποία δεν κατάφερε να φτάσει όπως θα ήθελε ο Ιωαννίδης, μίλησε στο gazzetta.gr λίγο μετά το ματς του «Απόστολος Νικολαΐδης» και σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Ασφαλώς μπορεί ορισμένες φορές να παίξεις τρομερά και να μην πάρεις τη νίκη, οπότε προτιμώ αυτή τη στιγμή τη νίκη. Είναι αλήθεια όμως ότι πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε το στυλ με το οποίο παίζουμε.

Οι αντίπαλοι που έχουμε αντιμετωπίσει αυτό το διάστημα μας πιέζουν, δεν μας αφήνουν να κάνουμε όσα έχουμε σχεδιάσει και γι΄αυτό είναι πολύ σημαντικό αυτό το πιεσμένο χρονικό διάστημα και με τον ρυθμό που έρχονται οι αναμετρήσεις, να παίρνουμε νίκες όπως αυτή που κάναμε και με την ΑΕΛ».

Είχε καιρό να βρει δίχτυα, το είχε κάνει τελευταία φορά στο φινάλε του Οκτώβρη στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Λαμία όπου είχε πετύχει και τα δύο γκολ της νίκης του Παναθηναϊκού, ωστόσο, μέχρι και το παιχνίδι με την ΑΕΛ είχε... παύση πυρός.

Επιστρέφοντας στο σκοράρισμα μετά από αυτό το κακό διάστημα, ο Καρλίτος έδειξε να μην επηρεάζεται και να συνεχίζει με την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για την κάθε επόμενη αναμέτρηση.

«Αισθάνομαι πολύ καλά όλο αυτό τον καιρό. Είμαι καλά, κάθε μέρα δουλεύω καλά, στις προπονήσεις ειδικά πετυχαίνω πολλά γκολ για να κάνω καλή προετοιμασία για τα ματς και είμαι χαρούμενος κάθε φορά που παίζω. Εγώ ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι, τι μπορώ να κάνω, δεν χρειάζεται να μιλήσω περισσότερο για εμένα και για σήμερα (σ.σ. χθες) χάρηκα περισσότερο για το αποτέλεσμα παρά για το γκολ μου».

Ο Λάζλο Μπόλονι στην αναμέτρηση της Κυριακής χρησιμοποίησε παίκτες όπως ο Μπουζούκης, ο Εμμανουηλίδης, ο Καμπετσής, έπαιξε ξανά ο Αθανασακόπουλος από την αρχή, πήρε χρόνο και ο Σερπέζης και η αλήθεια είναι ότι από τον πάγκο πήρε πολλές βοήθειες η ομάδα στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ο Καρλίτος το θεωρεί αυτό παντελώς φυσιολογικό και ανέφερε πως το θέμα των πολλών απουσιών δεν θα πρέπει να επηρεάζει τους «πράσινους».

«Είμαστε ομάδα. Όταν λείπει κάποιος, τότε πάντα θα κάνει την εμφάνισή του κάποιος άλλος για να καλύψει το κενό και να παίξουμε καλά. Δεν είναι θέμα οι απουσίες μας, είμαστε ομάδα και πάντα όταν δεν παίζει κάποιος θα υπάρχει κάποιος άλλος να το κάνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα