Παναθηναϊκός-ΑΕΛ: Δεξί μπακ ο Μολό, στον πάγκο ο Χατζηγιοβάνης! (pic)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός-ΑΕΛ: Δεξί μπακ ο Μολό, στον πάγκο ο Χατζηγιοβάνης! (pic)

bet365

O Λάζλο Μπόλονι επιλέγει τον Γιοάν Μολό στο δεξί άκρο της άμυνας και προτιμά τον Αϊτόρ αντί του Χατζηγιοβάνη στο αρχικό σχήμα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Να ζευγαρώσει τις νίκες του μετά το διπλό στην Ριζούπολη θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΛ. Ο Λάζλο Μπόλονι επέλεξε μια ενδεκάδα με τρεις αλλαγές σε σχέση με την νίκη κόντρα στον Απόλλωνα.

Ο Διούδης ξεκινά κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Χουάνκαρ, ο Σένκεφελντ με τον Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνας και ο Μολό δεξί μπακ. Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Αθανασακόπουλος η τριάδα στην μεσαία γραμμή. Ο Ιωαννίδης στο δεξί φτερό, ο Αϊτόρ στο αριστερό και κορυφή ο Καρλίτος.

Υπενθυμίζουμε πως τιμωρημένοι είναι οι Ζαγαρίτης, Μακέντα ενώ ο Μπόλονι δεν υπολόγιζε και τους Μαουρίσιο, Κουρμπέλη, Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Τζαβίδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα