ΑΕΚ: Η αλήθεια για Παπασταθόπουλο!

ΑΕΚ: Η αλήθεια για Παπασταθόπουλο!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Η αλήθεια για Παπασταθόπουλο!

bet365

Ειναι δεδομένο ότι ο Παναγιώτης Κονέ έχει επικοινωνήσει με τον Παπασταθόπουλο. Σαφώς και έχει γίνει και μπορεί να έχει γίνει και πολλές φορές.

bwin - Κύπελλο Αγγλίας με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21+

Όπως και με πολλούς ποδοσφαιριστές, πρώην συμπαίκτες του από Εθνική ομάδα ή από εξωτερικό και είναι απόλυτα λογικό ο Παναγιώτης Κονέ να αναπτύσσει πλέον τέτοιες επαφές και για πολλούς λόγους.

Είναι απόλυτα λογική σε αυτό το πλαίσιο η επικοινωνία και η συνομιλία με τον Σωκράτη με τον οποίο έχουν πολύ καλή σχέση.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ούτε ότι η ΑΕΚ έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση συνεργασίας στον Σωκράτη, ούτε ότι έχει γίνει συζήτηση για συμβόλαια κλπ, ούτε πολύ περισσότερο ότι η ΑΕΚ στο σημείο που βρισκόμαστε περιμένει κάποια απάντηση από τον Σωκράτη για το αν θα έρθει ή όχι στην ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα