«Ο Μπουρντίσο έχει προχωρημένες επαφές με την Ιντεπεντιέντε»

«Ο Μπουρντίσο έχει προχωρημένες επαφές με την Ιντεπεντιέντε»

Gazzetta team
«Ο Μπουρντίσο έχει προχωρημένες επαφές με την Ιντεπεντιέντε»

bet365

Το ενδεχόμενο να αναλάβει ο 39χρονος Αργεντινός θέση/πόστο στο Βόλο φαίνεται πως όλο και απομακρύνεται
O Νίκολας Μπουρντίσο φαίνεται πως ήταν ο μεγάλος «στόχος» των επενδυτών που ενδιαφέρονται και βρίσκονται σε συζητήσεις για να πάρουν τον Βόλο, ώστε να του δώσουν ρόλο στην ομάδα. Η περίπτωση του 39χρονου παλαίμαχου στόπερ της Αργεντινής με θητεία, μεταξύ άλλων, σε Ιντερ και Ρόμα ήταν εξ' αρχής δύσκολη και τα νεότερα από τη χώρα του αναφέρουν πως έχει προχωρημένες επαφές με την Ιντεπεντιέντε, για να είναι ο νέος της τεχνικός διευθυντής.
Μάλιστα στην πατρίδα του σημειώνουν ότι «η πρόταση από την Ελλάδα αφορούσε να έχει συμβουλευτικό ρόλο και για αυτό δεν αναμένεται να την αποδεχθεί», ενώ εάν απαντήσει θετικά στην Ιντεπενιέντε ίσως συνεργαστεί ξανά με τον Ερνάν Κρέσπο, καθώς προβάλει το φαβορί να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.
Ορισμένοι στην Αργεντινή ισχυρίζονται πως ο Μπουρντίσο ταξίδεψε μάλιστα στην Ελλάδα, αλλά όλοι τονίζουν πως δεν αναμένεται να αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα