Παναιτωλικός: Τσεκάρει Τσότσαλιτς

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Τσεκάρει Τσότσαλιτς

bet365

Ο γνώριμός μας Βόσνιος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στην «εξίσωση» των «κυανοκίτρινων» και αν μείνει ελεύθερος ενδέχεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό τους
Δεδομένη είναι για τον Παναιτωλικό η ενίσχυση στα στόπερ και στη σχετική τους λίστα βρίσκεται ένας παλιός μας γνώριμος και πιο συγκεκριμένα ο Εντιν Τσότσαλιτς. Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός αμυντικός ήταν τη διετία 2010-2012 στον Πανιώνιο και έκτοτε αγωνίστηκε σε Μακάμπι Χάιφα, Μαλίν, Ακίσασπορ, ενώ στις αρχές της τρέχουσας σεζόν πήγε στην Αλτάι. Ομως λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα του αποφάσισε να αποχωρήσει, είναι πιθανό να μείνει ελεύθερος και ο 33χρονος προτάθηκε στα «καναρίνια» και τσεκάρεται.
Βασικός πέρσι στην Ακίσασπορ και φέτος στις αρχές της περιόδου πριν κινηθεί για να αποδεσμευτεί από την Αλτάι, έχει ματς στα πόδια του, ρυθμό και αυτό τον καθιστά «ετοιμοπόλεμο ανά πάσα στιγμή. Βέβαια για να «τρέξει» το θέμα του θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος και ως τότε από το Αγρίνιο θα «παρακολουθούν» την περίπτωσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα