Άρης: Η πρώτη του Ιωάννου

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Η πρώτη του Ιωάννου

bet365

Ο Νικόλας Ιωάννου προπονήθηκε για πρώτη φορά με την ομάδα του Άρη και πλέον είναι στη διακριτική ευχέρεια του Άκη Μάντζιου η συμμετοχή του στην αποστολή για τον αγώνα (11/1, 17:15) με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Προφανώς, ο προπονητής του Άρη θα αξιολογήσει την αγωνιστική κατάσταση του 25χρονου Κύπριου αμυντικού και αναλόγως θα αποφασίσει για την παρουσία του στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα στην πόλη των Ιωαννίνων. Δύο δεδομένα του δίνουν το δικαίωμα να μην πιέσει καταστάσεις. Η επιστροφή του Ντάνιελ Σούντγκρεν καθώς αποδεσμεύει τον Εμάνουελ Σάκιτς από το δεξί άκρο της άμυνας και δίνει τη δυνατότητα χρησιμοποίησής του στο αριστερό άκρο και δεύτερον, η εμφάνιση του Κρίστιαν Γκάνεα στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Βόλο, όπου ο Ρουμάνος έκανε, ίσως, το καλύτερο φετινό παιχνίδι του.

Παράλληλα, ο Άκης Μάντζιος συνυπολογίζει το γεγονός ότι ο τελευταίος επίσημος αγώνας του Νικόλα Ιωάννου χρονολογείται στα μέσα του περασμένου Νοέμβρη, στην ήττα της Εθνικής Κύπρου από το Μαυροβούνιο, ενώ σε συλλογικό επίπεδο, έπαιξε για τελευταία φορά στα τέλη του Οκτώβριου στο παιχνίδι της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Λούτον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα