Με τον Κάλισιρ κόντρα στον Αστέρα ο Απόλλωνας

Gazzetta team
Με τον Κάλισιρ κόντρα στον Αστέρα ο Απόλλωνας

bet365

Με τον Αρμένιο στόπερ, Αντρέ Κάλισιρ να περιλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή, έγιναν γνωστοί οι παίκτες που θα έχει μαζί του ο Γιώργος Παράσχος για το ματς του Απόλλωνα με τον Αστέρα.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης υποδέχεται την Κυριακή τον Αστέρα Τρίπολης με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωση την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο νεοαποκτηθείς Αντρέ Κάλισιρ.

Αναλυτικά η επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα αναφέρει τα εξής: «Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης (Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021, 17:15) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Βερούλστ, Γιαννακόπουλο, Μπρούσιτς, Χουχούμη, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Λαγό, Μπεντινέλι, Βάρκα, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Τσαμπούρη, Τσιλούλη, Μουνιέ, Ντάουντα, Βιτλή, Φατιόν, Κιτόκο, Κάλισιρ.

• Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα στα τεστ COVID-19, στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα