Με Νέιρα ο ΟΦΗ κόντρα στον Ατρόμητο

Gazzetta team
Με Νέιρα ο ΟΦΗ κόντρα στον Ατρόμητο

bet365

Με τον Χουάν Νέιρα θα ταξιδέψει στην αποστολή του ο ΟΦΗ για το παιχνίδι της Κυριακής (10/01, 17:15) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League Interwetten και ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Ο Νέιρα, εξέτισε την ποινή του κι έτσι θα είναι σε θέση να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του, εν αντιθέσει με τους Μίγγο και Νοικοκυράκη που έμειναν εκτός αποστολής.

Από την άλλη ο 42χρονος τεχνικός του ΟΦΗ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιάννου, Μαρινάκη, Γιαννούλη, Σόουζα, Ντε Γκούζμαν, Ναμπί, Σακόρ και Βαζ.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους:

Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκη, Ουές, Λυμπεράκη, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Σολίς, Βαφέα, Βούρο, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Τσιλιανίδη, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδη, Στάικο, Γρίβα, Μεγιάδo, Κοροβέση και Σουρνάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα