ΑΕΚ: Προτάθηκε ο Λέκουε μεν, αλλά...

ΑΕΚ: Προτάθηκε ο Λέκουε μεν, αλλά...

Gazzetta team
ΑΕΚ: Προτάθηκε ο Λέκουε μεν, αλλά...

bet365

Τον Ινίγκο Λέκουε, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Λέκουε ανήκει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023, αλλά τη φετινή σεζόν δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ, έχοντας αγωνιστεί μόνο σε πέντε αγώνες.

Γι' αυτόν τον λόγο οι ιθύνοντες του ισπανικού συλλόγου δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του με τη μορφή δανεισμού, ώστε να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του.

Η περίπτωση του 27χρονου Ισπανού είναι μία από τις πολλές που εξετάζονται από τους ανθρώπους της ΑΕΚ για να την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας. Παρ' όλα αυτά η Ενωση είναι επιφυλακτική με αυτή του Λέκουε, καθώς ο παίκτης έχει αρκετά μεγάλο ιστορικό τραυματισμών και έτσι αυτό δεν επιτρέπει στην ΑΕΚ να ασχοληθεί στην ουσία μαζί του.

Εκτός αυτού, ο Λέκουε δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα πλην της Μπιλμπάο, με αποτέλεσμα να υπάρχει και το ρίσκο της προσαρμογής του σε ένα ξένο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ πάντως τσεκάρει κι άλλες περιπτώσεις θέλοντας να κάνει μία καλή επιλογή για να βρει τον κατάλληλο που θα της λύσει τα προβλήματα στο δεξιό άκρο της άμυνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα