Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Ιωάννου για τις υπογραφές

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Ιωάννου για τις υπογραφές

Gazzetta team
Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Ιωάννου για τις υπογραφές

bet365

Ο Νικόλας Ιωάννου έφτασε στη Θεσσαλονίκη και αύριο (8/1) θα τακτοποιηθούν οι τυπικές λεπτομέρειες για τον εξάμηνο δανεισμό του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τη διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών και φυσικά για να ενσωματωθεί στους «κίτρινους». Το gazzetta.gr είχε αποκαλύψει τις σκέψεις του Άρη για τον ποδοσφαιριστή ούτως ώστε να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας αλλά και τις προχωρημένες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Η συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ προβλέπεται τον εξάμηνο δανεισμό του Νικόλα Ιωάννου με option αγοράς των δικαιωμάτων του το καλοκαίρι του 2021. Απόψε (7/1) αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη και ο ατζέντης του Κύπριου αμυντικού και αύριο (8/1) προβλέπεται να «κλειδώσει» το deal και τυπικά.

Έπειτα από διαδοχικές καλές σεζόν με τον ΑΠΟΕΛ με αφετηρία τη σεζόν 2016-17 και συνολικά 106 αγώνες με επτά γκολ, ο Νικόλας Ιωάννου μεταγράφηκε στη Νότιγχαμ Φόρεστ το περασμένο καλοκαίρι υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου είχε βασικό ρόλο στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ αλλά η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία άλλαξε άρδην τα δεδομένα για τον ίδιο καθώς δεν υπολογίζεται από τον Κρις Χάουτον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα