Άρης: Προς συμφωνία με Νικόλα Ιωάννου και το ενδιαφέρον της Χάντερσφιλντ

Άρης: Προς συμφωνία με Νικόλα Ιωάννου και το ενδιαφέρον της Χάντερσφιλντ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Προς συμφωνία με Νικόλα Ιωάννου και το ενδιαφέρον της Χάντερσφιλντ

bet365

Στο τελικό στάδιο των συζητήσεων βρίσκεται ο Άρης με τον Νικόλα Ιωάννου ο οποίος έχει στα χέρια του ενδιαφέρον και της Χάντερσφιλντ αλλά προτιμά να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Το gazzetta.gr αποκάλυψε ότι ο Νικόλας Ιωάννου βρίσκεται στο μεταγραφικό πλάνο του Άρη καθώς επίσης και ότι οι «κίτρινοι» εκδήλωσαν ενδιαφέρον και γνωρίζουν τα δεδομένα της περίπτωσής του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος Κύπριος αμυντικός, εκτός απροόπτου, θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Γενάρη καθώς ο Άρης βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή. Μένει να ξεκαθαρίσει η σχέση του παίκτη με τη Νότιγχαμ Φόρεστ καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο υπέγραψε στον αγγλικό σύλλογο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα «footballleagueworld.co.uk», ο Κύπριος ποδοσφαιριστής προβλέπεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Νότιγχαμ καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Κρις Χάουτον, ωστόσο, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο παίκτης θα αποδεσμευτεί ή θα παραχωρηθεί δανεικός για διάστημα έξι μηνών με option αγοράς.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «goal.com.cy», σημείωσε ότι ενδιαφέρον για τον Νικόλα Ιωάννου εκδήλωσε και η Χάντερσφιλντ, ομάδα η οποία επίσης αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ, ωστόσο ο αγγλικός σύλλογος κινήθηκε για την απόκτησή του ως ελεύθερο. Πέραν τούτου, ο 25χρονος αριστερός οπισθοφύλακας προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα