Μήτογλου: «Ο Σάσα στάθηκε τυχερός»

Gazzetta team
Μήτογλου: «Ο Σάσα στάθηκε τυχερός»

bet365

Ο Γεράσιμος Μήτογλου εκτίμησε ότι στο «Κλ. Βικελίδης» όλα κρίθηκαν στο γκολ του Λούκας Σάσα υποστηρίζοντας ότι ο Βραζιλιάνος μέσος του Άρη στάθηκε τυχερός.

Ο Γεράσιμος Μήτογλου σημείωσε αρχικά ότι… «το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες κα στο πρώτο γκολ του Άρη. Ο Σάσα στάθηκε τυχερός γιατί η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια. Πιστεύω ότι αν δεν έμπαινε αυτό το γκολ, θα είχαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, που ήταν ήδη δυνατό. Εμείς δεν μπορέσαμε να βρούμε γκολ καθώς ο Άρης ήταν πολύ καλός αμυντικά».

Ο κεντρικός αμυντικός του Βόλου αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας του και στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ. «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θα ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και όλα θα πάνε καλά. Η ομάδα είναι έτοιμοι για να ανταποκριθεί στο δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε προπονηθεί πολύ καλά κι έχουμε πολλούς παίκτες για να βοηθήσουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα