Μάντζιος: «Βγάλαμε αντίδραση και υγεία»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Βγάλαμε αντίδραση και υγεία»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στην αντίδραση της ομάδας του μετά την ήττα από τη Λαμία αλλά και στην ανάγκη να «τελειώνει» τα ματς νωρίτερα…

Ο προπονητής του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports έπειτα από τη νίκη της ομάδας του επί του Βόλου. «Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο, ήταν ανώτεροι, αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε και νωρίτερα τα γκολ για να κλειδώσουμε τη νίκη. Η ομάδα έδειξε ότι ξεπέρασε την ήττα από τη Λαμία η οποία θεωρώ ότι οφείλεται στον κακό αγωνιστικό χώρο», είπε και συμπλήρωσε: «Δεν έχουμε χρόνο να σταθούμε περισσότερο σ’ αυτή τη νίκη καθώς έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τα Γιάννινα».

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε και στην αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του. «Η ομάδα έβγαλε αντίδραση, έτρεξε πολύ, πίεσε σωστά και με εξαίρεση ένα σουτ του αντιπάλου στις καθυστερήσεις δεν κινδυνεύσαμε. Γενικώς ήμασταν τακτοποιημένοι στο γήπεδο. Γενικώς η ομάδα δείχνει υγεία και σταθερότητα, μπορούμε να πούμε μόνο θετικά πράγματα. Το πρόγραμμα δεν μας επιτρέπει να σταθούμε περισσότερο σ’ ένα παιχνίδι καθώς έχουμε αγώνες ανά 3-4 ημέρες και πρέπει να τα αφήνουμε όλα πίσω και να κοιτάμε το επόμενο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα