Παναθηναϊκός: O Mπόλονι δεν… βλέπει τον Αντονίτο και η λύση Τζαβίδα

Παναθηναϊκός: O Mπόλονι δεν… βλέπει τον Αντονίτο και η λύση Τζαβίδα

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: O Mπόλονι δεν… βλέπει τον Αντονίτο και η λύση Τζαβίδα

bet365

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν φαίνεται να πιστεύει στην λύση του Ισπανού, ο οποίος είναι έτοιμος. Όλα ανοιχτά για το μέλλον του. Ψάχνει για δεξί μπακ ο Παναθηναϊκός αν και ο 67χρονος προπονητής θέλει να μετατρέψει σε ακραίο αμυντικό τον Σπύρο Τζαβίδα.

Εδώ και δύο μήνες, ο Αντονίτο έχει ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε στους πνεύμονες. Ο Ισπανός μπακ του Παναθηναϊκού έχει καλύψει το χαμένο έδαφος στην φυσική κατάσταση, του λείπει ωστόσο αγωνιστικός ρυθμός. Μετά την απουσία του Σάντσες θα περίμενε κανείς, να πάρει λεπτά συμμετοχής ο έμπειρος μπακ που αποκτήθηκε το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά παραμένει εκτός αποστολής και η αιτία δεν είναι η μη ετοιμότητά του αλλά το γεγονός πως ο Λάζλο Μπόλονι δεν τον πιστεύει. Ο 33χρονος αμυντικός είναι ένας επιθετικογενής ακραίος, υστερεί σε δύναμη και ο Ρουμάνος τεχνικός κρίνει πως δεν μπορεί να του κάνει την δουλειά.

Φυσικά, μιλάμε για έναν παίκτη που κανείς δεν τον έχει δει αγωνιζόμενο με την πράσινη φανέλα σε φιλικό ή επίσημο παιχνίδι και έχει πίσω του σημαντική καριέρα στην Πριμέρα και την Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Με λίγα λόγια ο Μπόλονι δεν… βλέπει τον Αντονίτο, ο οποίος ψάχνεται το τελευταίο διάστημα για να βρει ομάδα και να αποχωρήσει. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλο διαθέσιμο δεξιό μπακ και ο Πιερ Ντρεοσί εξετάζει την αγορά, αν και αυτή την στιγμή δεν είναι πολύ πιθανή η απόκτηση ακραίου αμυντικού, καθώς προτεραιότητα είναι ένας κεντρικός μέσος κι ένας εξτρέμ

Ο 67χρονος προπονητής χρησιμοποιεί στην θέση του δεξιού μπακ τον Σπύρο Τζαβίδα, ο οποίος στην Κ19 αγωνιζόταν ως εξτρέμ. Ο Μπόλονι πιστεύει πως μπορεί να τον… μεταμορφώσει σε έναν αξιόπιστο μπακ και το πιθανότερο σενάριο είναι να αποτελέσει ο μικρός το μπακ-απ του Φακούντο Σάντσες μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα