Παναθηναϊκός: Τρέχει για Άρη ο Μαουρίσιο

Παναθηναϊκός: Τρέχει για Άρη ο Μαουρίσιο

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Τρέχει για Άρη ο Μαουρίσιο

bet365

Ο Βραζιλιάνος μέσος θα επιστρέψει στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες, με στόχο να είναι βασικός στο Βικελίδης. Τι συμβαίνει με Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλη. Ράμματα ο Διούδης.

Ο Μαουρίσιο επέστρεψε την Τετάρτη στην Αθήνα, έχοντας αρνητικά τεστ κορονοϊού. Ο Βραζιλιάνος μέσος του Παναθηναϊκού θα κάνει το επόμενο διήμερο ελέγχους για την υγεία του και πιθανότατα μέσα στο σαββατοκύριακο θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Στόχος του είναι να τεθεί στην διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για το παιχνίδι με τον Άρη.

Για τον Δημήτρη Κουρμπέλη που αποτελεί ένα από τα κρούσματα, από την στιγμή που είχε και το θέμα με τον προσαγωγό, θα δώσει κι εκείνος αγώνα δρόμου για το Βικελίδης. Δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με την Λάρισα.

Από κει και πέρα, ο Σάντσες δύσκολα θα προλάβει την ΑΕΛ (αν και έχει λίγες πιθανότητες) ενώ θεωρείται απίθανο να είναι διαθέσιμος ο Λουκάς Βιγιαφάνιες που πιθανότατα δεν θα προλάβει ούτε και το ματς με τον Άρη.

Όλα τα παραπάνω υπό την προϋπόθεση πως δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στα υπάρχοντα δεδομένα μετά το μοριακό τεστ που θα κάνουν όλοι την Παρασκευή.

Από κει και πέρα, ο Διούδης την γλίτωσε με κάποια ράμματα μετά τη σύγκρουση με τον Ιωαννίδη ενώ ο Μακέντα έχει δηλωθεί να εκτίσει τιμωρία καρτών κόντρα στην ΑΕΛ, παιχνίδι στο οποίο θα απουσιάζει και ο Ζαγαρίτης, ο οποίος αποβλήθηκε κόντρα στον Απόλλωνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα