ΑΕΛ - Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Νίκος Μαρούδας
ΑΕΛ - Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε δυο - τρεις καλές στιγμές στο μετριότατο παιχνίδι εναντίον της ΑΕΛ η οποία απογοήτευσε στο σημερινό 0-0 και παραμένει καθηλωμένη στα χαμηλότερα στρώματα της βαθμολογίας.

Ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος είδαμε στη Λάρισα! ΑΕΛ και Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, δεν έδειξαν να θέλουν και πολύ τη νίκη με αποτέλεσμα να μείνουν σε ένα 0-0 που γρήγορα θα ξεχαστεί, με ελάχιστες φάσεις από τις δύο πλευρές.

Έτσι έπαιξαν

Ο Γιάννης Τάτσης παρέταξε την ομάδα του με 4-3-3. Ο Νάγκι ήταν στο τέρμα, με τους Μπέρτο, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Φιλίπ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Στον άξονα βρέθηκαν οι Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς και Ηλιάδης. Δεξί εξτρέμ ήταν ο Πλατέλλας, αριστερό ο Νικολιάς και στη κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Πινακάς.

Από την άλλη ο Αργύρης Γιαννίκης παρέταξε τον ΠΑΣ Γιάννινα επίσης με 4-3-3. Ο Χουτεσιώτης ήταν στο τέρμα, έχοντας από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Σάλιακα, Κάργα, Εραμούσπε και Πέερσμαν. Στα χαφ επέστρεψε ο Σιόντης στην ενδεκάδα, έχοντας δεξιά κι αριστερά τους Ντομίνγκεθ και Καρτάλη. Δεξί εξτρέμ ήταν ο Παμλίδης, αριστερό ο Ελευθεριάδης και στη κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Κριζμάν.

Λίγα πράγματα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο φάσεις!

Από τα χειρότερα ημίχρονα του φετινού πρωταθλήματος ήταν αυτό που έγινε στη Λάρισα το απόγευμα της Τετάρτης. ΑΕΛ και Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα αλληλοεξουδετερώθηκαν με αποτέλεσμα να έχουμε μόνο υποψίες φάσεων στις δύο εστίες. Συγκεκριμένα, στη μεγαλύτερη εξ αυτών, ο Καρτάλης μετά από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, δεν πρόλαβε να πλασάρει προ κενής εστίας και η ευκαιρία χάθηκε.

Η επόμενη καλή στιγμή ήταν ένα σουτ του Παμλίδη στο 44' που έφυγε ελάχιστα άουτ. Εκτός από τις δύο αυτές φάσεις δεν είχαμε κάτι περισσότερο, με την ΑΕΛ να κοιτάει κυρίως τα μετόπισθεν και τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα να μην βρίσκει τους διαδρόμους.

Μια από τα ίδια, ίσως και χειρότερα...

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΛ έδειχνε να βολεύεται αρκετά με αυτή την ισοπαλία, από την άλλη ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα φαινόταν να μην... χαλιέται με τον βαθμό στο Αλκαζάρ και οι φάσεις ήταν σχεδόν ανύπαρκτες.

Ένα σουτ του Πλατέλλα σταμάτησε στα σώματα και ένα άλλο του Κρίζμαν στη κίνηση στο 75' έφυγε άουτ. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια καλή στιγμή στο 93', όταν μετά από ατομική ενέργεια του Νάουμετς και σουτ του ίδιου, ο Νάγκι μπλόκαρε.

Κάπου εκεί τελείωσε και η αναμέτρηση με αυτό το... άνευρο 0-0.

MVP: Σπαρβ. Ο χαφ της ΑΕΛ με την εμπειρία του έκλεισε αρκετούς χώρους στους αντιπάλους του με αποτέλεσμα ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα να μην μπορεί να βρει τους διαδρόμους που αναζητούσε για να απειλήσει.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Πινακάς. Ο επιθετικός της ΑΕΛ, που έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν έκανε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης εμφανή την παρουσία του με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να έχουν σοβαρό πρόβλημα στη γραμμή κρούσης. Έτσι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν, με τον ίδιο να έχει λίγες επαφές στο παιχνίδι.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Παμλίδης. Μπορεί γκολ να μην σημείωσε, όμως είχε και πάλι την ευκαιρία του να κρίνει την αναμέτρηση. Ήταν δραστήριος, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο.

Η ΓΚΑΦΑ: Την χρεώνεται ο Νάγκι, στη μεγαλύτερη ευκαιρία του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, όταν έκανε λάθος πάσα, ο Κρίζμαν πρόλαβε, αλλά ο Καρτάλης δεν μπόρεσε να πλασάρει προ κενής εστίας.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Πολύ εύκολο παιχνίδι για τους διαιτητές. Σε μια αναμέτρηση με ελάχιστες φάσεις και ακόμα λιγότερη ένταση, δεν υπήρξε κάποια δύσκολη στιγμή ούτε κάπου χρειάστηκε η βοήθεια του VAR.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Βάση της εικόνας της αναμέτρησης και οι δύο φαίνεται πως έμειναν ικανοποιημένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας. Μπορεί για την ΑΕΛ τα πράγματα να είναι δύσκολα, όμως δεν έδειξε να... καίγεται για τη νίκη. Από την άλλη ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα φάνηκε πως προτίμησε να προσπαθήσει να... κλέψει το παιχνίδι παρά να πάει να το πάρει. Είχε κάποιες στιγμές, δεν τα κατάφερε κι έμεινε ικανοποιημένος με τον βαθμό στη Λάρισα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης (53' Τρούγιτς), Μιχαήλ, Σπαρβ, Στελιάνο, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας (69' Γλυνός), Ζίζιτς, Πινακάς, Μπέρτος (78' Νούνιτς), Νικολιάς

Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Πέερσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Σιόντης, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης (87' Λιάσος), Ελευθεριάδης (78' Νάουμετς), Παμλίδης (77' Λώλης), Κρίζμαν (90+2' Παντελάκης)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα