ΠΑΟΚ: Αποστολή με Κρμέντσικ και Ουάρντα στην αναμονή

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Αποστολή με Κρμέντσικ και Ουάρντα στην αναμονή

bet365

Οι δύο τελευταίες μεταγραφικές προσθήκες στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, ο Τσέχος Μάικλ Κρμέντσικ και ο Αιγύπτιος Αμρ Ουάρντα, βρίσκονται στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Πάμπλο Γκαρσία για να δει αν θα μπορεί να υπολογίζει στους Ουάρντα και Κρμέντσικ, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά θα περιμένουν την πιθανή έκδοση των δελτίων τους.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται με την υπόλοιπη ομάδα στην Αθήνα κι αν οι διαδικασίες ολοκληρωθούν εγκαίρως θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Στην αποστολή συμμετέχει κανονικά για πρώτη φορά ο Λάζαρος Λάμπρου, επιστρέφει κι ο Ροντρίγκο Σοάρες, ενώ ο Ουρουγουανό τεχνικός του ΠΑΟΚ άφησε εκτός τους Βαρέλα, Μπίσεσβαρ, Λύρατζη και Κούτσια.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Δικεφάλου για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Super League Interwetten 2020-21 στην έδρα του Ατρόμητου.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (06.01) περιελάμβανε δουλειά σε όλους τους τομείς. Αρχικά είχαμε ενεργοποίηση με δρομικές ασκήσεις κι ασκήσεις αντίδρασης. Στη συνέχεια ακολούθησε παιχνίδι σε μικρό χώρο, ενώ στο φινάλε είχαμε μαθήματα τακτικής και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να επιστρέψει πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Λάζαρος Λάμπρου είναι για πρώτη φορά στη διάθεση του τεχνικού τιμ, ενώ οι Ουάρντα, Κρμέντσικ βρίσκονται εν αναμονή της έκδοσης των δελτίων τους, ωστόσο θα ταξιδέψουν με την ομάδα στην Αθήνα κι αν οι διαδικασίες ολοκληρωθούν εγκαίρως θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Περέιρα, Εσίτι, Αουγκούστο, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ, Κρμέντσικ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα