Super League 1: 15η αγωνιστική με... ματσάρες!

Super League 1: 15η αγωνιστική με... ματσάρες!

bet365

H 15η αγωνιστική έχει άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις τόσο για την κορυφή όσο και για τις τελευταίες θέσεις.

Η 15η εμβόλιμη αγωνιστική της Super League 1, αναμένεται να μας προσφέρει άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στις 15.00, ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση ειδικά μετά το διπλό στα Γιάννενα ενώ οι «πράσινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον Αστέρα στη Λεωφόρο.

Στις 17.15, η ΑΕΚ παίζει με τον Παναιτωλικό, με τον Μανόλο Χιμένεθ να θέλει να ξεχάσει τη βαριά ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό και να αρχίσει να χτίζει ένα νικηφόρο σερί. Από την άλλη, η ομάδα του Αγρινίου, με τον Δέλλα στο τιμόνι της, θέλει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις και να αρχίσει να παίρνει τα... πάνω της.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΛ παίζει με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «βυσσινί» είναι στην προτελευταία θέση κι αν θέλουν να ξεφύγουν από αυτήν την κατάσταση η νίκη αποτελεί μονόδρομο απέναντι σε μια ομάδα που είναι 11η με 13 βαθμούς.

Το σημερινό πρόγραμμα κλείνει, στις 19.30, με το Αστέρας-Ολυμπιακός. Οι Αρκάδες ξέρουν ότι έχουν δύσκολο έργο απέναντι στους νταμπλούχους Ελλάδας, ενώ ο Ράσταβατς έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες των Μπαράλες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο και Ντρούπι. Από την άλλη, ο Μαρτίνς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπουχαλάκη ενώ στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά ο Ρέαμπτσιουκ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 6/1

15.00 Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός

17.15 ΑΕΚ-Παναιτωλικός

17.15 ΑΕΛ-Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

19.30 Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός

Πέμπτης 7/1

17.15 Αρης-Βόλος

17.15 ΟΦΗ-ΠΑΣ Λαμία

19.30 Ατρόμητος-ΠΑΟΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα