Λόπεθ: «Είχαμε πάθος, καλή επιτυχία στον Ουάρντα»

Λόπεθ: «Είχαμε πάθος, καλή επιτυχία στον Ουάρντα»

Gazzetta team
Λόπεθ: «Είχαμε πάθος, καλή επιτυχία στον Ουάρντα»

bet365

Ο κόουτς του Βόλου είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του μετά τη νίκη τους επί του Ατρόμητου
Ο Βόλος κέρδισε τον Ατρόμητο, «πάτησε» εξάδα και ο Ανχελ Λόπεθ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους ποδοσφαιριστές του. «Αγωνιστήκαμε με μεγάλο πάθος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ατρόμητος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αλλά και την εικόνα που παρουσιάσαμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο», είπε αρχικά ο κόουτς της ομάδας στη NOVA. Και μετά ρωτήθηκε αν έχουν αλλάξει οι στόχοι της. «Εγώ ήρθα στην ομάδα εννιά μέρες πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις, με φιλοδοξία, αλλά και ταπεινότητα. Η σημερινή νίκη μας φέρνει στα ψηλά της βαθμολογίας και ενδεχομένως μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε για ψηλότερα».
Κλείνοντας ευχήθηκε τα καλύτερα στον Ουάρντα που θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. «Είμαι ευτυχής που ο Ουάρντα κάνει ένα άλμα στην καριέρα του. Εμείς κάναμε τα πάντα για να δημιουργήσουμε το περιβάλλον ώστε ο Ουάρντα να δείξει τον καλύτερο εαυτό του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα