Ολυμπιακός: Ελ Αραμπί όπως… Κρητικόπουλος!

Ολυμπιακός: Ελ Αραμπί όπως… Κρητικόπουλος!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ελ Αραμπί όπως… Κρητικόπουλος!

bet365

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πέτυχε άλλα δύο γκολ για τον Ολυμπιακό, φτάνοντας τα 13 στο πρωτάθλημα Super League Interwetten, σε 12 μόλις συμμετοχές του. Η σύνδεση με Κρητικόπουλο.
Ο διεθνής επιθετικός έφτασε τα 33 γκολ στο πρωτάθλημα σε 46 αγώνες με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ σε όλες τις διοργανώσεις σε 70 αγώνες έφτασε τα 41.
Τα 33 γκολ σε 46 αγώνες πρωταθλήματος είναι σημαντική επίδοση, αλλά δύο άλλοι ποδοσφαιριστές στην ιστορία του Ολυμπιακού έφτασαν τα πρώτα τους 33 γκολ, παίζοντας λιγότερα παιχνίδια!
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Λίγκας ο αείμνηστος Μιχάλης Κρητικόπουλος χρειάστηκε μόλις 42, ενώ ο Ραφίκ Τζιμπούρ 44.
Όσο για τα 41 γκολ σε 70 επίσημα παιχνίδια είναι επίσης σημαντική επίδοση για τον Ελ Αραμπί, αλλά δεν είναι ρεκόρ, καθώς ο Μιχάλης Κρητικόπουλος στις δύο πρώτες σεζόν του έφτασε τα 44 γκολ μόλις σε 63 παιχνίδια ενώ και ο Τζιοβάνι, χάρη στα πολλά γκολ του σε παιχνίδια Κυπέλλου σε ομίλους, έφτασε τα 41 γκολ στα πρώτα 64 παιχνίδια του με τον Ολυμπιακό.
Ακόμη ο Μαροκινός φορ βρίσκεται σε ανοδική πορεία όσο αφορά το σκοράρισμα, καθώς έχει οκτώ γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και επτά γκολ στα τρία τελευταία εντός έδρας!

Οι σκόρερ του Ολυμπιακού που έφτασαν γρηγορότερα τα 33 γκολ στο πρωτάθλημα:

Μιχάλης Κρητικόπουλος: 42 αγώνες
Ραφίκ Τζιμπούρ: 44 αγώνες
Γιουσέφ Ελ Αραμπί: 46 αγώνες
Υβ Τριαντάφυλλος: 50 αγώνες
Κέβιν Μιραλάς: 50 αγώνες

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα