ΟΦΗ: Ανέβασε ρυθμούς ο Γιαννούλης

ΟΦΗ: Ανέβασε ρυθμούς ο Γιαννούλης

Gazzetta team
ΟΦΗ: Ανέβασε ρυθμούς ο Γιαννούλης

bet365

Μέρος του κανονικού προγράμματος έβγαλε ο Κώστας Γιαννούλης με τον ΟΦΗ να στρέφει την προσοχή του στο εντός έδρας ματς με τη Λαμία την Πέμπτη.

Μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό, ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Λαμία στο Ηράκλειο. Ο Σίμος είδε τον Γιαννούλη να ανεβάζει ρυθμούς, ενώ μέρος του κανονικού προγράμματος για ακόμη μια μέρα έβγαλε ο Ντε Γκουζμάν.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του ΟΦΗ αναφέρει:

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (4/1) στο Παγκρήτιο στάδιο, άρχισε η προετοιμασία της ομάδας μας για το εντός έδρας ματς της Πέμπτης (7/1, 17:15, “Θ. Βαρδινογιάννης”) με την Λαμία.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε ο Κώστας Γιαννούλης, όπως ο Felipe Souza και ο Jonathan De Guzman, ο οποίος έκανε και θεραπεία.

Ο Νίκος Μαρινάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Οι Απόστολος Γιάννου, Adil Nabi και Vajebah Sakor έκαναν θεραπεία, ενώ ο Ricardo Vaz συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση έγινε σε δυο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (3/1) ματς, έκαναν αποκατάσταση. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, μεταβιβάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση, με την οποία θα συνεχιστεί η προετοιμασία για τον αγώνα της Πέμπτης (7/1) με την Λαμία, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (5/1), στις 15:00 μετά το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα