ΠΑΟΚ: Έκανε στροφή στον Ατρόμητο

ΠΑΟΚ: Έκανε στροφή στον Ατρόμητο

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Έκανε στροφή στον Ατρόμητο

bet365

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ξεκίνησε η μίνι προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Πάμπλο Γκαρσία και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν πίσω την αποτυχία της Κυριακής (3/1) κόντρα στην ΑΕΛ και την απώλεια των δύο βαθμών στην πρώτη αναμέτρηση του 2021.

Ο Ιανουάριος είναι γεμάτος από αγώνες και δεν υπάρχει περιθώριο για εφησυχασμό και χαλάρωση. Το θετικό είναι πως δεν προέκυψαν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο… μαραθώνιος αγώνων του Ιανουαρίου δεν ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ που έχασε τις ευκαιρίες και μαζί και δύο βαθμούς στη Λάρισα. Ο χρόνος, όμως τρέχει κι ο ΠΑΟΚ πρέπει να συγκεντρωθεί στο εκτός έδρας ματς της Πέμπτης (07.01) με τον Ατρόμητο.

Η επόμενη μέρα της αναμέτρησης στο Αλκαζάρ βρήκε το αγωνιστικό τμήμα στη Νέα Μεσημβρία. Λίγες μόνο ώρες μετά την ισοπαλία στη Λάρισα παίκτες και τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι έπιασαν ξανά δουλειά.

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΛ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο, την πισίνα και το φυσιοθεραπευτήριο, ενώ οι υπόλοιποι έβγαλαν ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης στο γήπεδο με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας.

Νέα προβλήματα τραυματισμών δεν προέκυψαν, έτσι μόνο ο Ενέα Μιχάι είναι εκτός μάχης. Ο Αλβανός στόπερ συνέχισε τις θεραπείες που ακολουθεί. Ο Ίνγκι Ίνγκασον συμπλήρωσε κάρτες και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί σε ποιο παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή του.

Την Τρίτη (05.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα