Ραφίνια: «Δεν φεύγω από τον Ολυμπιακό θέλω το πρωτάθλημα» (vid)

Gazzetta team
Ραφίνια: «Δεν φεύγω από τον Ολυμπιακό θέλω το πρωτάθλημα» (vid)

bet365

Ξεκάθαρος όσον αφορά τα σενάρια που το θέλουν να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Ραφίνια, με τον Βραζιλιάνο να αναφέρει πως δεν φεύγει από τους Πειραιώτες και πως θέλει το πρωτάθλημα.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν φήμες που ήθελαν τον Ραφίνια να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό. Φήμες που ο Βραζιλιάνος αμυντικός διέψευσε κατηγορηματικά μιλώντας μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο πρώτο ντέρμπι του 2021. Αναλυτικά ο Ραφίνια μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Από τη μέρα που ήρθα στόχος είναι το πρωτάθλημα και να τελειώσω τη σεζόν με τον Ολυμπιακό. Μπορεί ο καθένας να γράφει ό,τι θέλει, αλλά όλοι ξέρουν, από τον πρόεδρο και τον προπονητή μέχρι όλους εδώ, ότι είμαι χαρούμενος εδώ. Δεν υπάρχει λόγος να φύγω από τον Ολυμπιακό. Θέλω να πάρω το πρωτάθλημα», ανέφερε στην κάμερα της Nova.

Για το αν ήταν εύκολο το έργο του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Δεν είναι τίποτα εύκολο. Ήταν ένα ντέρμπι, ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και πρέπει να το αντιμετωπίζεις πάντα με προσοχή. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς, πόσω μάλλον ένα ντέρμπι. Εμεί ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, είχαμε δουλέψει σωστά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε ο Βραζιλιάνος μπακ».

Για το τι έκανε τη διαφορά για την ομάδα του απέναντι στην ΑΕΚ: «Αποδείξαμε από το πρώτο ημίχρονο πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Είχαμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα τον έλεγχο και δεν απειληθήκαμε παρά λίγες φορές. Δεν θα ήταν κανένα άλλο αποτέλεσμα δίκαιο πλην από τη νίκη μας. Ήταν μια νίκη που αξίζαμε απόλυτα».

Για το τι σημαίνει η διαφορά που έχει ο Ολυμπιακός από τους διώκτες του: «Δεν πρέπει να κοιτάμε τη βαθμολογία. Πρέπει να κοιτάς να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια χωρίς να βλέπεις τον πίνακα. Αν το κάνουμε, στο τέλος θα είμαστε πρώτοι».

Για την πρόκληση της Ευρώπης: «Δεν μας προβληματίζει ότι έχουμε πολλά παιχνίδια, αλλά ο προπονητής ξέρει καλά τι κάνει κι έχουμε αρκετούς παίκτες για να αντεπεξέλθουμε σε όλες τις υποχρεώσεις».

Για την συνεργασία του με τον Ελ Αραμπί και τις ομοιότητες που έχει σε εκτελεστική δεινότητα με τον Λεβαντόφσκι. «Είναι διαφορετικοί παίκτες. Ο Ελ Αραμπί είναι πολύ καλός παίκτης και σκόρερ. Ο Λεβαντόφσκι με έκανε πολύ χαρούμενο γιατί κατακτήσαμε μαζί πολλούς τίτλους. Μακάρι να κάνω το ίδιο εδώ και με τον Γιουσέφ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα