Σένκεφλεντ: «Να δείξουμε δυνατοί»

Σένκεφλεντ: «Να δείξουμε δυνατοί»

Gazzetta team
Σένκεφλεντ: «Να δείξουμε δυνατοί»

bet365

Ο στόπερ του Παναθηναϊκού δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά το 0-0 της Λεωφόρου με τον Αστέρα Τρίπολης
Στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης έμεινε σήμερα (3/1) ο Παναθηναϊκός και ο Μπαρτ Σένκεφελντ δεν έψαξε μέσω της NOVA να βρει δικαιολογίες.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το 0-0 με τον Αστέρα: «Είχαμε δυσκολίες με τραυματισμούς και τον κορωνοϊό. Όμως αυτή είναι η ζωή. Πρέπει να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε, δεν κατηγορώ κανέναν για την προσπάθεια, αλλά δεν ήταν αρκετό. Είχαν περισσότερες ευκαιρίες, ήταν πιο επικίνδυνοι από εμάς. Τι να πω; Δεν ήταν αρκετό…».
Για το πόσο επηρεάστηκαν απ’ όσα έγιναν παραμονή του αγώνα: «Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Έπρεπε να νικήσουμε το ματς. Πάντα μπορείς να βρεις κάτι να πεις ως δικαιολογία. Αλλά δεν είναι αρκετό»
Για το τι έλειψε στον Παναθηναϊκό: «Δε θέλω να μιλήσω για συμπαίκτες μου ή για κάτι αγωνιστικό. Πάντα τους υπερασπίζομαι. Έχω τη γνώμη μου αλλά την κρατώ για τα αποδυτήρια».
Για την άδεια που πήραν οι παίκτες: «Παίζαμε σχεδόν δύο χρόνια σερί, είχαμε μόνο 10 μέρες άδεια το καλοκαίρι. Κάνουμε τα πάντα για την ομάδα, όμως είναι σημαντικό όλοι να δούμε και την οικογένειά μας».
Για την αμυντική προσέγγιση των αγώνων κι αν είναι εντολή προπονητή: «Είναι διαφορετικοί οι δύο τελευταίοι προπονητές μας. Φαίνεται πως παίζουμε αμυντικά επειδή δεν κάναμε σωστή πίεση και μετά αμυνόμασταν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα