ΑΕΚ: Οι 22 του Χιμένεθ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Οι 22 του Χιμένεθ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε 22 παίκτες για το Καραϊσκάκη. Πέρα από τις γνωστές απουσίες, εκτός έμεινε και ο Χνιντ.

Η ΑΕΚ ξεκινάει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2021 αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη με τους κιτρινόμαυρους να θέλουν μόνο τη νίκη για να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή στους πέντε βαθμούς και να έχουν ξανά ελπίδες. Ο Μανόλο Χιμένεθ ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην τέταρτη θητεία του στον πάγκο της Ένωσης, ζητώντας από τους παίκτες του να αμύνονται και να επιτίθενται ως σύνολο, παίζοντας με καρδιά και θυσία.

Ο Σεβιγιάνος τεχνικός ολοκλήρωσε με απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα την προετοιμασία της ΑΕΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι και έπειτα ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές. Οι Παουλίνιο, Σάκχοφ (τιμωρημένοι, με τον πρώτο να είναι στην Πορτογαλία και να μην υπολογίζεται), αλλά και ο Σιμάνσκι (λόγω κορονοϊού) ήταν οι αναμενόμενες απουσίες. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Χνιντ, ο οποίος πριν τη διακοπή αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού, ενώ και ο Βασιλαντωνόπουλος δεν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Χιμένεθ.

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το Καραϊσκάκη βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Μιτάι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα