Με πολλές απουσίες κόντρα στον Παναιτωλικό ο ΟΦΗ

Με πολλές απουσίες κόντρα στον Παναιτωλικό ο ΟΦΗ

Gazzetta team
Με πολλές απουσίες κόντρα στον Παναιτωλικό ο ΟΦΗ

bet365

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι του 2021 που είναι αυτό κόντρα στον Παναιτωλικό, με τον Γιώργο Σίμο να ανακοινώνει τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Με αρκετές απουσίες θα ταξιδέψουν οι Κρητικοί στο Αγρίνιο για να τεθούν αντιμέτωποι με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League Interwetten (03/01, 15:00).

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σίμος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ντε Γκουζμάν, Σόουζα, Γιαννούλη, Ναμπί, Σακόρ, Μαρινάκη, Βαζ, και Γιάννου. Οπως επίσης εκτός 21αδας έμειναν και οι Μίγγος, Νοικοκυράκης.

Οπως αναφέρει το δελτίο Τύπου:

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (2/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό (3/1, 15:00) εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων και παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους.

Αναφορικά με τους τραυματίες, οι Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν και Φελίπε Σόουζα συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης, ο Νίκος Μαρινάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και οι Απόστολος Γιάννου, Κώστας Γιαννούλης, Αντίλ Ναμπί και Σακόρ έκαναν θεραπεία.

Ο Ρικάρντο Βαζ συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Θοδωρής Μίγγος και Βαγγέλης Νοικοκυράκης.

Στην 21μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στούρτζεον, Νέιρα, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Σουρνάκης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα