Βόλος: Συμφώνησε με τον Αλμπέρτο Μπουένο! (vid)

Βόλος: Συμφώνησε με τον Αλμπέρτο Μπουένο! (vid)

Gazzetta team
Βόλος: Συμφώνησε με τον Αλμπέρτο Μπουένο! (vid)

bet365

Σημαντική ενίσχυση για τον Βόλο που αντικαθιστά τον Αμρ Ουάρντα με τον ποιοτικό 33χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό.

Το κενό του Ουάρντα που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ φρόντισε να καλύψει άμεσα ο Βόλος και μάλιστα με μια καλή προσθήκη. Οι Βολιώτες έφτασαν σε συμφωνία με τον 33χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό Αλμπέρτο Μπουένο, ο οποίος είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στη συνέχεια πέρασε και από την Πόρτο. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Βαγιαδολίδ, Ντέρμπι, Ράγιο Βαγεκάνο, Γρανάδα, Λεγανές και Μάλαγα, ενώ πλέον βρισκόταν ελεύθερος έπειτα από την αποχώρησή του από την Μποαβίστα.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο πίσω από τον φορ όσο και στα άκρα, τα έχει βρει σε όλα με τον Βόλο και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά με την άφιξή του στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει και να ανακοινωθεί. Την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Μποαβίστα πραγματοποίησε 21 συμμετοχές, με τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Ο Μπουένο αποτελεί την τρίτη προσθήκη του Βόλου για τον Ιανουάριο έπειτα από τους Φάουστο Γκρίλο και Ρενάτο Σάντος, με τους Βολιώτες να αναζητούν πλέον έναν κεντρικό αμυντικό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα