Μπόλονι: «Βαρέθηκα τις αντιδράσεις των παικτών»!

Μπόλονι: «Βαρέθηκα τις αντιδράσεις των παικτών»!

Gazzetta team
Μπόλονι: «Βαρέθηκα τις αντιδράσεις των παικτών»!

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι έχοντας δεχθεί ερώτηση για τα πειθαρχικά παραπτώματα στον Παναθηναϊκό έκανε ένα μικρό ξέσπασμα και ανέφερε πως έχει βαρεθεί πλέον να βλέπει αντιδράσεις των παικτών του που προκαλούν κακό στην ομάδα!
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι παραμονές του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για την έναρξη του β' γύρου της Super League Interwetten, ο Ρουμάνος προπονητής είπε:

"Καταρχήν δεν είμαι εγώ αυτός που λαμβάνει τα πειθαρχικά μέτρα. Και ποτέ δεν λέω ότι πρέπει να επιβάλλουμε δύο ή δύο χιλιάδες ευρώ σαν πρόστιμο. Υπάρχει εσωτερικός κανονισμός και υπάρχει και η διοίκηση η οποία αποφασίζει για το τι πρέπει να γίνει", είπε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός του Τριφυλλιού και πρόσθεσε:

"Για μένα προσωπικά, για τους παίκτες που είπατε, δεν υπάρχει από την πλευρά μου κάτι το χρηματικό εγώ όμως θέλω να πω ότι αρκετά πλέον και έχω βαρεθεί τις αντιδράσεις αυτές και τα ρεφλέξ που δημιουργούν ένα κακό όνομα ή μια κακή κατάσταση για τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει διοίκηση που έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί αυτά τα προβλήματα".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα