Ατρόμητος: Αποχωρούν Μπουσουλάτζιτς και Γιακουμάκης

Ατρόμητος: Αποχωρούν Μπουσουλάτζιτς και Γιακουμάκης

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Αποχωρούν Μπουσουλάτζιτς και Γιακουμάκης

bet365

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους αναζητούν οι Αζέρ Μπουσουλάτζιτς και Πέτρος Γιακουμάκης, που ενημερώθηκαν πως δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο της χρονιάς από τον Νταμίρ Κάναντι.

Τα πλάνα του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου καταστρώνει ο Ατρόμητος, χωρίς να λείπουν και οι αποχωρήσεις από το ρόστερ. Οι δύο που είναι δεδομένες είναι αυτές των Αζέρ Μπουσουλάτζιτς και Πέτρου Γιακουμάκη, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται από τον Νταμίρ Κάναντι.

Μετά από συζήτηση που έγινε πριν λίγες μέρες ανάμεσα στη διοίκηση του Ατρόμητου και τον Αυστριακό προπονητή, εκείνος έθεσε τους δύο ποδοσφαιριστές εκτός ομάδας. Ο Μπουσούλατζιτς, επέστρεψε στο «αστέρι» τον περασμένο Γενάρη, ωστόσο με την έλευση του Νταμίρ Κάναντι και μετά το επεισόδιο που υπήρξε μεταξύ τους, φαινόταν να μην είναι στις πρώτες επιλογές του Αυστριακού. Όπως φαίνεται από την απόφαση του Κάναντι τελικά, το γυαλί που ράγισε μεταξύ τους δεν κόλλησε στην πραγματικότητα ποτέ κι έτσι ο Βόσνιος βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέας ομάδας.

Από την άλλη ο Πέτρος Γιακουμάκης, ήταν ξεκάθαρο από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια πως δεν είχε την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Μετά τις πρώτες αγωνιστικές βρισκόταν σταθερά στην εξέδρα, ούτε καν στον πάγκο, με αποτέλεσμα να φαίνεται πως το τέλος για εκείνον στην ομάδα ήταν κοντά. Πλέον κι αυτός ενημερώθηκε να βρει ομάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα