Ατρόμητος: Οι Σέρβοι... στέλνουν Σπιριντόνοβιτς! (vid)

Ατρόμητος: Οι Σέρβοι... στέλνουν Σπιριντόνοβιτς! (vid)

Gazzetta team
Ατρόμητος: Οι Σέρβοι... στέλνουν Σπιριντόνοβιτς! (vid)

bet365

Οι Σέρβοι αναφέρουν πως από το Περιστέρι κινούνται για τον δανεισμό του 27χρονου γνώριμού μας μεσοεπιθετικού, που αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα.

Στο «κάδρο» του Ατρόμητου φέρνουν οι Σέρβοι έναν γνώριμο των ελληνικών γηπέδων. Σύμφωνα με αναφορές στη γειτονική χώρα, από το Περιστέρι κινούνται για την απόκτηση του Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, που τη διετία 2017-2019 έπαιζε στον Πανιώνιο.

Έκτοτε συνέχισε στη Πογκόν της Πολωνίας και το περασμένο καλοκαίρι πήγε στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Νταμίρ Κάναντι τον γνωρίζει από την Αυστρία όπου ο 27χρονος έχει μεταξύ άλλων αγωνιστεί στην Αούστρια Βιέννης και όπως μεταδόθηκε σχετικά, υπάρχουν συζητήσεις για ενδεχόμενο δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν (το συμβόλαιο του παίκτη με τον Ερυθρό Αστέρα εκπνέει το 2023).

Ο Σπιριντόνοβιτς ξεκίνησε πολύ καλά τη χρονιά (2 γκολ σε 2 ματς), όμως έκτοτε αγωνίζεται ως επί το πλείστον σαν αλλαγή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα