Άρης: Πάει για το μπαμ με τον Γκουϊντέτι! (vids)

Άρης: Πάει για το μπαμ με τον Γκουϊντέτι! (vids)

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Πάει για το μπαμ με τον Γκουϊντέτι! (vids)

bet365

Στον Άρη αφήνουν στο περιθώριο την περίπτωση του Μιγκέλ Γκερέρο και στρέφουν την προσοχή σε μια άλλη περίπτωση για την ενίσχυση της επίθεσης, στον Σουηδό επιθετικό της Αλαβές, Τζον Γκουϊντέτι!

Οι δυσκολίες στην υπόθεση της απόκτησης του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο αναγκάζει τον Άρη να στρέψει αλλού την προσοχή του για την εύρεση του εκλεκτού που θα αποτελέσει την αιχμή δόρατος στην επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι «κίτρινοι» έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις, από τις οποίες η μία είναι αυτή του διεθνή Σουηδού επιθετικού της Αλαβές, Τζον Γκουϊντέτι.

Στον Άρη έχουν ξεκινήσει επαφές με τον 28χρονο στράικερ της ισπανικής ομάδας και προσπαθούν να κάνουν την υπέρβαση και να τον φέρουν στην Θεσσαλονίκη. Ο Τζον Γκουϊντέτι κουβαλάει μια πλούσια καριέρα έχοντας αγωνιστεί στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης όπως είναι το αγγλικό και το ισπανικό, ενώ έχει φορέσει τις φανέλα ομάδων θρύλων όπως είναι η Σέλτικ και η Φέγενορντ.

Ο Γκουϊντέτι ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπρομαποϊκάνα πριν μετακομίσει σε ηλικία 16 ετών στην Μάντσεστερ Σίτι και ξεκινήσει την περιπέτεια του στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Στους «πολίτες» δεν κατάφερε να αγωνιστεί με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν δανεισμού σε Μπέρνλι, Φέγενορντ, Στόουκ και Σέλτικ.

Το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε στην Θέλτα ως ελεύθερος. Στην Γαλικία έμεινε 2,5 χρόνια πριν ακολουθήσει η Αλαβές αρχικά ως δανεικός τον Ιανουάριο του 2018, και στη συνέχεια στο τέλος της σεζόν ως ελεύθερος υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο.

Τον Ιανουάριο του 2020 φόρεσε την φανέλα του Ανόβερου μέχρι και το τέλος της σεζόν. Είναι διεθνής με όλες τις εθνικές της Σουηδίας μετρώντας 29 συμμετοχές και τρία γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα