Τα δάκρυα του Χασάν και η επάνοδός του στο γήπεδο! (vid)

Τα δάκρυα του Χασάν και η επάνοδός του στο γήπεδο! (vid)

Gazzetta team
Τα δάκρυα του Χασάν και η επάνοδός του στο γήπεδο! (vid)

bet365

Ο Αχμέντ Χασάν με δάκρυα και μεγάλη συγκίνηση έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα για την κατάσταση της υγείας του ενώ «πάτησε» γήπεδο μετά από 1,5 μήνα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.
Ο ίδιος ο επιθετικός του Ολυμπιακού ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα με ανάρτηση του στο Instagram (όπου δείχνει το γήπεδο στον Ρέντη), όπου αναφέρεται στα όσα πέρασε με τον ιό, με δάκρυα στα μάτια και ενώ τόνισε ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός. Το come back του έχει να κάνει κυρίως με ψυχολογικούς λόγους, καθώς έχει... δρόμο ακόμα.
Το ποστάρισμα του Αχμέντ Χασάν:
Δυστυχώς ο κορονοϊός είχε κάποιες επιπλοκές για την υγεία μου και δεν μπορούσα να προπονηθώ ή να γυμναστώ όλο αυτό το διάστημα. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος στη ζωή μου, που δεν μπορούσα να κάνω ό,τι αγαπώ περισσότερο, αλλά πάντα πιστεύω πως όταν αντιμετωπίζεις εμπόδια δεν έρχονται στο δρόμο σου για να σε καταστρέψουν.
Έρχονται για να σου δώσουν ώθηση, να σε βελτιώσουν και να σε κάνουν πιο δυνατό. Κάθε φορά βάζω πρόκληση στον εαυτό μου να επιστρέψω πιο δυνατός. Σας γράφω αυτά τα λόγια με δάκρυα στα μάτια και είμαι ευγνώμων που επέστρεψα. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα